7 tanker fra den hårdføre udehest

I dag er det den første december, hvilket vil sige den første officielle vinterdag. Din hårdføre hest bor ude hele år rundt uden at bekymre sig om noget, samtidig med at den sparer dig for en masse penge og at muge ud… Men hvilke tanker har den om det? Her er 7 forslag…

123500_abo_01__mg_4765

7 tanker fra den hårdføre udehest

1. Se lige de rideheste, de løber rundt ved lågen og venter bare på at komme ind. Pff, tøsedrenge! Så meget mere græs der er til os. Det her er meget bedre end at være i en lille boks hele natten lang!

2. Prrrr. Det er blevet meget koldere nu… Mor, jeg har brug for flere tæpper. Jeg fryyyser. Må jeg ikke please komme ind? Hallo? Er der nogen? Det er så mørkt…

3. Uhh, det her er et flot nyt tæppe jeg har fået mig. Se lige mig alle sammen! Jeg tror lige jeg vil rulle mig i den mudderpøl ved siden af hegnet. Ups, jeg synes jeg hørte noget gå i stykker… Øhh. Det var ikke lige planlagt…

4. Jeg kan se lys! Hvem kommer for at se til mig? Uhh, jeg kan lugte mad… Jeg synes jeg kan se en spand… Mit menneske elsker mig! (Og lige nu elsker jeg mit menneske)

5. Hvad er det for noget hvidt stads der falder ned fra himmelen? Woooww. Øhh. Vent vent. Lige et øjeblik. Nu bliver det altså for meget. Hvor er altid mit dejlige grønne græs nu henne? Hjælpp! Sulter vi nu alle sammen?

6. Vi er OK! Jeg kan se hø. Det bliver bevogtet af en gruppe små ponyer… Jeg tror godt vi kan kommer derhen venner. Hvis vi bare lister lige så stille rundt om dem så ser de os ikke på den anden side. Niks, de har set os. Løøb!

7. Det er morgen. Weee! Vores venner kommer tilbage. Se dem lige – de er lige så spændte som os. Hvorfor råber det menneske af dem? Hvorfor har den der stadig reb på selvom den galoppere rundt? Lige meget… NU skal der leges!

Kilde: HorseandHound

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account