7 tanker fra rytteren!

Fra glæden ved at muge ud på juleaftensdag til at dekorere din hests boks (mens du glemmer at pynte dit eget værelse) – her er nogle tanker de fleste ryttere har i december måned

138073_ms_01__ms15741

1. Du vidste godt at vinteren var på vej, men her er du endnu en gang med utætte støvler og hullede handsker. Du siger til dig selv igen at næste år vil du være bedre forberedt, alt imens du fortsætter arbejdet med følelsesløse hænder og fødder. Lærer du det nogensinde?

2. Du er dog forberedt på at ride i kulden, dækket ind i flere lag ligesom Michelin-manden. Der går dog mere end 10 minutters opvarmning før du er nød til at tage det alt sammen af igen før du smelter helt…

3. Du tager optimistisk til træning i rideklubben hver uge, men du vil egentlig ønske du og din familie var taget på juleferie i stedet (helst sydpå!)

4. Du er taget til stævne, en iskold søndag morgen, men har dog lidt svært ved at koncentrere dig. Du tænker hele tiden på hvilke julegaver du mangler og få købt.

5. At dekorere familiens juletræ er lidt af en byrde, men derimod at pynte din hests stalddør er noget du går med glæde.

6. Du hader det hver gang dine venner glæder sig over at det bliver en hvid jul. Det eneste du tænker på er at du nok bliver nødt til at tage til stalden i en snestorm.

7. Du kan egentlig godt lide at tage ud i stalden på juleaftens dag, også selvom det er for at muge ud – det er det eneste tidspunkt du kan nyde fred og ro.

Kilde: HorseandHound

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account