7 ting du havde glemt om vinterridning!

136630_lm_01_img_6558
Vinteren er for alvor kommet over os og det er ikke altid lige skægt når man er rytter, læs her 7 ting som man nemt kan komme til at glemme om vinterens daglige træning…

 

  1. Hele verden er blevet til et stort mudderbad

Dine ellers bladgrønne ridestier ligner nu Nilens bredder under højvande. Det samme med din hest når du nu engang vender tilbage til stalden med mudder dryppende ned fra både ben og mave.

 

  1. Hvor er der mulighed for træning?

Ridebanen har hele sommeren været for hård til at galopere på, nu er den blevet alt for glat og sjappet – enten det eller så er den blevet frossen. Du kan simpelthen ikke vinde!

 

  1. Dine fødder er kolde… meget kolde!

Selvom du forsøger dig med 4 par strømper så kan du stadig ikke mærke dine fødder og det gør det heller ikke nemmere at skulle hoppe af hesten ned på den frosne ridebanebund.

 

  1. Du kan ikke finde dine handsker

Du er sikker på at du havde lagt begge handsker I jakkelommen, men nu er der kun én. Samtidig ligger der en I sadelskabet, sjovt nok til den samme hånd.

 

  1. At gøre sig klar tager en evighed

Når dig og din hest endelig er blevet pakket ind og klar til at gå i gang, med gamacher, klokker, tæppe og reflekser på alle tilgængelige overflader (og det er bare din hest) så er det stort set tid til at gå hjem igen.

 

  1. Hvad – er det allerede mørkt?

Hvordan er det muligt at 15:30 er et acceptabel tidspunkt for solen at gå ned. Du er knap nok kommet hjem fra skole! Men hvis du bare venter lidt længere så vil du forsøge at navigere dig hjem ved hjælp af månens lys.

 

  1. Men det er virkelig smukt udenfor!

    På en perfekt vinterdag hvor alting lyser op, skarpere end normalt, hvor det bare er dig og din hest – og måske nogle venner– som rider henover et frossent landskab kunne du rent faktisk forestille dig at der var en der tog et billede af jer, som du evt. kunne bruge på årets julekort.

Kilde: Horse&Hound

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account