8 tanker fra den hårdføre hest

vinterfold

Din hårdføre hest lever ude hele året rundt. Du sparer en formue på opstaldning og udmugning, men hvad tænker din hest i virkeligheden om det?

1. Kig på fuldblodshestene, som alle står ved leddet og venter på at komme ind. Tøsedrenge! Jo mere græs til os andre. Det er så meget bedre end af stå i en boksen hele natten lang.

2. Buuuurgh. Det er lidt køligere nu….mor, jeg har brug for et tykkere dækken. Jeg koooold. Vær venlig at tage mig ind? Nogen? Nogen som helst? Det er mørkt…..

3. Åh, det her er et dejligt nyt dækken, jeg har på i dag. ” Se mig allesammen!” Jeg tror, jeg ruller lige i den mudderpøl ved siden af hegnet. Ups, jeg tror, jeg hørte en tåre falde. Errr. Det var ikke meningen….

4. Det regner…..køb en boks. Luk mig ind. LUK MIG IND. Vær venlig?

5. Jeg ser lys! Hvem kommer for at se til mig? Jeg kan lugte mad…Jeg tror, jeg ser en spand….Mit menneske elsker mig. (Og lige nu elsker jeg mit menneske)

6. Hvad er det hvide, der falder ned fra himlen? Wowwwwwweeee. Vent. Hold fast, det tager over nu. Hvor er alt det dejlige, velsmagende grønne græs? Hjælp! Skal vi alle sulte?

7. Vi er okay. Jeg ser hø. Det bliver bevogtet af gruppe Welsh ponyer…Jeg tror, v kan komme ind der drenge. Lad os bare gå stille og roligt omkring dem, så ser de os ikke på den anden side. Nej, de har set os. LØB!

8. Det er morgen. Jubiii! Vores venner kommer tilbage. Se på dem, der ser lige som spændte ud som vi gjorde. Hvorfor råber det menneske på dem? Og hvorfor har man stadig det tov spændt fast, mens han galopere rundt? Pyt…det er legetid!

/H&H

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account