Årets første udendørstræning, stævnestart og en ærlig udmelding

17176185_10202688200803066_1693106716_o

Årets første udendørstræning, stævnestart og en ærlig udmelding

Så startede udendørssæsonen for alvor, og det er på tide at rykke springbanen udenfor! Lennon og jeg var til vores første udendørs springtræning sammen i dag – for Lennons vedkommende var det den første udendørs springtræning nogensinde. På trods af at vejret ikke var helt med os, gik det over al forventning. Lennon sprang med god energi og overskud, og ligger på et niveau nu, der er super godt tidsmæssigt i forhold til championatet, som vi skal deltage i hen over sommeren. Jeg glæder mig enormt meget til at gøre debut sammen med Lennon på stævnebanerne, og det bliver virkelighed i slutningen af april. Vi starter ud med et D-stævne, men i slutningen af maj er planen, at han skal kunne følge med til distriksstævnerne. Jeg er ikke i tvivl om, at Lennon kan magte opgaven, da han egentlig er klar til det allerede nu – vi har bare valgt at starte blødt ud, så han oplever stævnerne som noget sjovt og spændende frem for noget, han føler sig presset ud i.

IMG_2046

Motivationen til at blogge har fra min side af på det sidste ikke været særlig høj. Jeg knokler meget med skole og træning af Lennon for tiden, og bloggingen er ikke det første, jeg sætter mig ned og får lavet, når jeg kommer hjem. Jeg glæder mig enormt meget til, at der bliver en masse spændende ting at dele hen over sommeren med Lennons træning og stævner – i takt med det skulle motivationen til at skrive gerne komme tilbage igen. Men nyd i mellemtiden det her billede af Lennon og jeg fra en indendørstræning vi havde for nylig – han var super godt springende, og min træner roste os meget. Jeg lover, at jeg nok skal filme næste udendørstræning, så i kan se hvad vi render og træner på!

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account