Amira: Mit bedste sommertip

Mit bedste sommertip
Her om sommeren kan det være meget varmt, så husk at smøre hovene oftere. De tørre nemmere ud, når vejret er varmt og tørt.
Jeg smører min ponys hove hver dag.

Når det er varmt sveder min pony også mere end ellers, så her skal du huske at give dem ekstra salt i maden. Du kan også give elektrolytter – her skal du bare være opmærksom på, at ponyen drikker nok, hvis du giver elektrolytter.
Hvordan bruger du sommeren – træning eller ferie?
Her hos mig kan min pony ikke holde ferie. Han har fået nogle dage i træk, hvor han ikke har lavet så meget, og han hygger lidt længere tid på folden.
Men ellers står den på træning, lige så meget for hans egen skyld ellers kan det blive lidt sværere at finde tilbage til de rigtige noder, som jeg kalder det.

Det næste vi rider op til er DM, vi tænker meget ned i en enkel øvelse og får alle de små ting med, hvor vi finpudser de små ting, som der altid er.

Sådan har jeg brugt ferien med min pony
Jeg har gjort det jeg elsker, nemlig at arbejde med min pony.
Ikke fordi det ikke er hårdt arbejde for det er det. Og der er både nedture som opture, men så længe der er mange flere opture så er det bare så fedt.
Min pony Top Tilas elsker også selv at arbejde, men det er ikke fordi, vi ikke laver andet – for det gør vi!
I ferien har vi både redet uden sadel, og vi har sprunget nogle små spring. Vi har en skov helt op til rideskolen, så den bruger vi også rigtig meget.

Jeg har dog  været på forlænget weekend til Lalandia – fra torsdag til søndag. Der har jeg bare redet Topper torsdag morgen og igen søndag aften. Så havde vi en til at røre ham let fredag og lørdag – det er den ferie, jeg har haft uden min pony. Min ferie er sammen med Topper, men det er også der jeg allerhelst vil være, det er nemlig mit frirum.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account