Amira: Nordisk Mesterskab

Turen til nordisk
Ja, tirsdag blev dagen, hvor mit vækkeur ringede kl.04.50, og jeg skulle til NM. Jeg synes aldrig, det er svært at stå op, når jeg skal afsted til stævner – jeg flyver nærmest op. Det blev lige til lidt morgenmad, så jeg var helt klar til den 8 timers lange køretur, og kl. 05.15 ankom min far, så vi alle kunne køre sammen i én bil. De sidste ting blev slæbt ned i bilen, og så tog vi ud til Topper. Topper fik sin mad fra Pavo, så han også fik lidt mad i maven inden turen gik mod min træner, Lisbet Seierskilde, hvor vi fik de sidste småting på plads inden det store stævne.

Undervisning 
Den blev kl. 06.10, hvor vi fik tanket på vejen mod Lisbet. Kl. 7.30 stod den på undervisning, og det gik virkelig godt. Vi er bare så meget klar til at give den kamp til stregen ved NM.
Da vi var færdige med undervisning havde vi fået lov til at låne en boks så  Topper kunne få lov til at få noget ro, mad og vand Inden vi kørte afsted igen
Mødes med de andre
 Vi begyndte vores lange køretur, og os fire piger på holdet, havde aftalt over SMS, at vi mødtes lige efter Øresundsbroen, så vi kunne køre sammen resten af vejen. Da vi var nået over broen stoppede vi ved en lille rasteplads 600 meter inde i Sverige, hvor vi fik en hurtig snak, og så gik turen eller bare igang igen.
8 timer senere ankom vi, og vi var hurtige om at finde hans boks. Jeg stillede tingene frem, mens min mor gik en tur med Topper.
Og så skyndte vi os ellers bare hjem på hotellet for at hoppe i seng.
 
Næste blog ville være om selve stævnet og oplevelsen ved Nordisk  – glæd jer!

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account