Andersen og Hoffmann tager føringen

I dag blev der for alvor taget hul på DM for de unge dressurtalenter. Camilla Andersen tog sig af sejren hos juniorerne, mens Josefine Hoffmann kunne stille sig øverst på sejrsskamlen for ungrytterne. Men første afdeling af mesterskabet forløb dog ikke helt uden drama

Danmarksmesterskaberne for de unge dressurtalenter blev i dag skudt i gang. Camilla Andersen har sammen med sin faste makker, Rafaella K e. Skovens Rafael/ Blue Hors Hertug (opdr. Stutteri K v/Lisbeth og Kristen Krog) lagt sig helt i spidsen hos juniorerne. Ekvipagen leverede et særdeles flot ridt i dag, der af dommerne blev honoreret med intet mindre end hele 74,108%. Der samtidig giver ekvipagen en solid føring i mesterskabet.

–   Rafaella var super fantastisk til træningen på banen i går og var virkelig afslappet. Det tog vi med ind på opvarmningen i dag, hvor det hele faktisk spillede. På banen havde vi en super fantastisk tur, uden de helt store fejl, dog med småting, som godt kan rettes. Men alt i alt, var hun helt på toppen og vi er super glade for min tur i dag, fortæller en begejstret Camilla til Ridehesten.com

Karoline Rohmann og DV-hoppen Noosa Melody e. Blue Hors Don Romantic/Schwadroneur (opdr. Else Rohmann) red ind på andenpladsen med 72,324%. Både Camilla Andersen og Karoline Rohmann er netop hjemvendt fra EM i Roosendaal i Holland, hvor begge ryttere var med i top ti. Så det er særdeles talentfulde og stærke konkurrenter som de øvrige ryttere er oppe imod.

Tredjepladsen gik til Victoria Kuuisto Pedersen og Langkjærgaard’s Donna Fetti e. Blue Hors Don Schufro/World Cup I, der opnåede 71,676%.

Hos ungrytterne var det Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup), der lagde sig i spidsen og indtog dagens sejr i første afdeling af mesterskabet med 71,447%. Lige i hælene er Rose Marie Henriksen på Donna Silver e. Blue Hors Don Schufro/Willemoes (Opdr. Lillian og Carl Erik Jensen), der efter dagens ridt blev belønnet med 71,289%. Michaela Tækker og hoppen Landlyst Landia e. Hennessy/Solos Landwind (opdr. Karina Prinds) indtog tredjepladsen med 68,158%.

Det bliver spændende at se, hvem der avancerer op i løbet af de næste to dage og hvem der kan holde pladserne.

Drama på dressurbanen
Da ungrytterne red på banen forløb konkurrencen dog ikke helt planmæssigt. Et uheld på banen resulterede i én af rytterne halvvejs gennem programmet faldt af. Mesterskabsklassen blev udsat, mens man ventede på en ambulance.

Se alle resultaterne HER

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account