Baltic Cup på Flyinge

Baltic Cup er et stævne der tiltrækker mange unge og talentfulde ryttere fra de nordiske lande. I år er der enkelte nyheder til denne Baltic Cup i form af bl.a. to nye klasser: U25 og Childrens Class – tanken med disse nye klasser er at tilbyde de unge ryttere en lidt blidere overgang fra de nationale baner til de internationale konkurrencebaner, samtidig med at de unge ryttere også kan hjælpes i overgangen fra pony til hest.

Baltic Cup er tænkt som tre delstævner og en endelig finale. Finalen skal afholdes på Vilhelmsborg herhjemme i Danmark. Dette kommende delstævne på Flyinge den 31. marts – 3. april er det første delstævne i rækken, med god støtte fra de sponserende parter: Hööks, Agria, Krafft, Equipe og Söderberg & Haak.


 

I går var der allerede en del danske ryttere på banen og konkurrerede i Flyinge, hvilket kastede gode resultater af sig. I klassen U25 Small Tour på 120 cm var der blot seks ryttere i klassen og deraf en del danskere. De klarede sig ganske fint, og som nummer to klassen blev Xenia Loft Strandgaard placeret med Egelunds Candi Girl der klarede turen med nul fejl i tiden 31,61. Vinderen af klassen blev svenske Julia Dahnelius med Cosmopol der dog var noget hurtigere og klarede banen på blot 28,36!

I klassen Junior Big Tour på 130 cm var der igen en placering til en dansk springrytter. Denne gang blev ekvipagen Phillippa W. Linde med Quabble placeret som nummer 5 ud af de i alt 34 startende. De fik nul fejl i tiden 35,83. Klassen blev vundet af en nordmand Jasmin Lundell med Cenydor der red hurtigt og fejlfrit gennem banen på kun 33,81.

I klassen for U25 Big Tour på 130-135 cm blev det til en flot tredjeplads til den danske rytter Emilie Henningsen Schaefer med Joy Klt, der klarede springrunden på blot 34,94 sek. uden fejl. Som første uplaceret i klassen blev danskeren Frederikke Lorents Steen med Wallace.

Her til morgen har der endnu engang været gang i springklasserne på Flyinge og igen har danskerne klaret sig virkelug flot. I morges placerede hele tre dankere sig i klassen for kategori II ponyer Small Tour på 100 cm. Vinder af klassen blev danske Anders Uve Sjøbeck Hoeck med Flash Back i tiden 24,69. På tredjepladsen kom endnu en dansker, nemlig Louise Møller Nielsen med Vognmandgårdens To Night, der klarede turen i tiden 27,68 og sidst placeret på en femteplads kom danske Noona Linde med Tullineaskey Fear Ideas i tiden 29,91.

Louise Møller Nielsen med Vognmandgårdens To Night

Louise Møller Nielsen med Vognmandgårdens To Night

 

Anders Uve Sjøbeck Hoeck med Flash Back

Anders Uve Sjøbeck Hoeck med Flash Back

I den anden klasse der er gået her til formiddag blev endnu fem danskere placeret. På en andenplads i klassen CSIP Small Tour på 110 cm kom Phillipa W. Linde med Drambuie 9 i tiden 28,81, og lige efter hende kom endnu en dansker på tredjepladsen – det var Caroline Nørgaard Winter med Colton Milton der kom igennem banen fejlfrie i tiden 30,36.

 

Caroline Nørgaard Winter med Colton Milton

Caroline Nørgaard Winter med Colton Milton

Se alle resultaterne fra Baltic Cup her og følg med live de næste dage!

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account