Baltic Cup – for store og helt små

I dag er det endnu en gang finaledag på Vilhelmsborg, denne gang for Baltic Cup. Ugen har budt på klasse ridning fra ryttererne, samt en masse spænding, når det virkelig gjaldt!

Zabrina Christensen på Mr. B
Zabrina Christensen på Mr. B

Baltic Cup - for store og de helt små

Baltic Cup er en af de helt store højdepunkter i juleugerne her på Vilhelmsborg. Ryttere fra Danmark, Sverige, Norge og Polen er alle samlet og klar til at bevise hvem der er de allerbedste! Ugen igennem har der været store og små ryttere igennem start, og især én af dem har gjort indtryk på mange af publikum – nemlig 8-årige Ellen Hammarström fra Sverige.
Ellen er stævnets mindste rytter, men det er absolut ikke noget der sætter nogle grænser, hun har flere gange bevist at selv de mindste kan være med i toppen. Med sig til stævnet har hun ponyerne Tullohea Minnie(kat. 3) og Atlas(kat. 2).

Ellen Hammarström på Atlas
Ellen Hammarström på Atlas
Der snakkes taktik inden start
Der snakkes taktik inden start

Baltic Cup

Om lidt starter Big Tour finalerne, hvor det for alvor gælder om at komme med i front. Kat. 3 ponyerne starter ud, efterfulgt af kat. 2 og til sidst kat. 1. Det bliver med sikkerhed nogle spændingsfyldte finaler, og publikum er klar til at give ryttererne en fed fornemmelse før og efter hvert et ridt!

Emma Ponsaing & Korreborg's Joachim vindere af  Sponsor Cup for kat. 3
Emma Ponsaing & Korreborg's Joachim vindere af Sponsor Cup for kat. 3

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account