Blog: Årets sidste stævne

amira4

Årets sidste stævne er nu redet. Vi var så heldige at gå videre til Ecco Cup finalen i Uggerhalne.

Topper har bare været en stjerne de sidste par måneder, dog var han der ikke helt for mig til netop dette stævne, men sådan er det bare. Det er levede dyr, vi har med at gøre, og helt dårligt var det jo heller ikke.
Vi endte som nr. 7 i finalen om søndagen, og vi var inde og ride flot æresrunde.
AMIRA4

Nu på søndag står den på samling med landstræneren Jette og holdlederen Rigmor, og det glæder jeg mig til, da jeg virkelig synes vi har rykket os meget i vores daglige ridning.

Samtidig skal jeg jo også møde nogen af alle mine ride veninder som også kommer for at være med.
Det er kun de ryttere, der har redet 67% til landsstævner, og som gerne vil til international stævner, der kan komme til denne samling.
Amira2

Så er jeg i dag blevet spurgt om, jeg kunne tænke mig at ride en stor hest par gange om ugen, da tiden for ejeren ikke altid slår til –  så ham prøvede jeg i dag. Det er så heldig, at han også står på Hestengen som Topper gør.

Så ham skal jeg til at lære at kende lidt bedre, og det glæder jeg mig til.
AMIRA4

Topper skal have en lille juleferie efter samlingen på søndag, det har han fortjent. Så han får 8-10 dage uden dressur, hvor den står på skridt ture/trækture, hygge og lidt i longe, der efter tager vi fat igen, så han kan være toptunet til det nye år.

Det første vi skal til, bliver landsstævnet i Vejle sidste weekend i Januar, hvor jeg bare glæder mig til at være sammen med alle mine stævnevenner igen, det er altid mega hyggeligt.
Og så er det snart jul. Jeg glæder mig altid til julen, jeg ved ikke noget bedre end den familiehygge som følger med, når det er jul.
Jeg skal holde jul hos min Mormor og Morfar, og hold da op, hvor jeg glæder mig til hyggen og alt den gode julemad.

Med Venlig Hilsen

Amira Aasted

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account