Blog: Mange bolde er kastet i luften

Sabrina8

Hej Bloggen

I mit forrige indslag valgte jeg at lave en lille præsentation af de forskellige heste/ponyer som jeg træner i ugens løb.
I det kommende indslag vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg har brugt de seneste uger på.

Sabrina2

Agility Kursus:
Sidste weekend i september, deltog jeg i et Agility kursus ved Helle V. Knudsen.(DHE TRÆF)
Jeg valgte at tage den 6 års haflinger, Amadeus med – Målet med dette kursus var, at Amadeus skulle blive tryg og stole mere på mig.  Men også for at jeg selv kan lære at læse de mange forskellige signaler, få fyldt bagagen, til videreuddannelse, og selvfølgelig for at vise at man igennem leg kan komme langt med sin hest.
Kurset blev afholdt ved Broby på Fyn, ca. 5 km fra Vangeledgård Hestepension.
Både Amadeus og jeg fik rigtig meget ud af det. Vi fik en rygsæk fyldt op med masser af nye lege og redskaber, som vi kunne tage med hjem til videre træning i hverdagen. Men vi fik også en masse med, som jeg kan tage med videre til de andre heste/ponyer og elever i undervisningen. Det var fantastisk fascinerende at se, hvor hurtigt Amadeus klarede de mange forhindringer med hjælp og den rigtige guide – og selvfølgelig den tryghed jeg kunne vise ham. Vi måtte arbejde sammen og det krævede 100 % fokus fra os begge, for at det lykkedes at gennemføre næsten alle de forhindringerne vi blev stillet imod. Amadeus var super sej, og jeg var stolt over, han tog det så flot.

Sabrina6

Stævne på FYR(Fynes Rideklub)
Mette og jeg har haft holdt en lille pause fra stævneverdenen. Så personligt var målet ved oktober-stævnet, der blev afholdt på FYR, hvor vi også rider undervisning fast hver onsdag, ved Morten G.(Berider og daglig træner på FYR).
Efter vores lille stævnepause, startede vi stille ud med en LF metode: B0
og en lille 60 runde i showklassen for hest metode B0. Jeg red på banen, i begge klasser, med en god mavefornemmelse. Og denne gang havde min mavefornemmelse haft ret.
Det blev til 4 fejl, på grund af et enkelt stop, i både første og anden klasse.
Så selvom jeg ingen rosetter fik med hjem denne dag, havde jeg en god tur i begge klasser. og Mette var flyvende, og hun elskede det. Så træningen fortsætter med skønne hastige galop spring. så vi bliver endnu mere klar til det næste stævne, som vi satser på bliver i november.

Sabrina5

Pony´Horse´Træf 2017
Ud over agility kursus og springstævne. Så er vi i ponyteamet, ved at gøre os klar, parat til start, til vores pony´Horse´Træf i dressur 2017. Der er meget planlæggelse og forberedelse op til træffet og må sige, at der i disse dage er fuldt run på.  Jeg valgte at begive mig ud i dette projekt, da en del af pigerne i ponyteamet viste stor interesse i at starte stævne, men da ikke alle havde mulighed for at tage ud, slog idéen mig om at afholde et træf, hvor alle vil kunne få mulighed for at starte og få en fornemmelse af at konkurrere. Pigerne glæder sig og træner flittigt alle sammen.

Både Mette, Cannon og Prinsessen er med til træffet og ud over det, har jeg valgt at starte et travprogram på Jaitse som netop er under tilridning ved mig, så det bliver rigtig spændende.

Til træffet har vi fået nogle super søde sponsere, som har sponsoreret flotte præmier: heriblandt: Vedstedmølle Rideudstyr, Prohorse Rideudstyr.dk, Råhøjgård Rosetter, 2horse.dk, Hoffmanns Rideudstyr, CJ Proline/Scharf og Nørrelund Rideudstyr. – vi er så taknemlige for de super flotte sponsorater – uden jer ingen træf.

Ja, der er som sagt meget og se til og det er hårdt arbejde,  men så det rart at kunne tage ud til den anden stald, hvor CP står og få lidt ro på. Det går faktisk også rigtig godt med CP – vi får trænet både dressur, spring og som noget nyt er vi startet op med at træne i cordeo, hvilket cp nyder meget.

Sabrinas Horseteam

 

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account