Blog: Min første Christmas Warm Up

Malou4_ImageResizer

I år havde jeg fået lov at ride Christmas Warm up på Lady. Jeg talte længe dagene ti stævnet, og glædede mig utrolig meget. Lady har før været meget bange for spring med fyld, så mit mål var at ride nogle gode ture og få en god oplevelse alle dage. Jeg har redet 5 klasser i alt – messingturen og 2 andre LB-klasser.

MALOU3_ImageResizer

Så blev det dagen
Min mor og jeg tog af sted tirsdag den 21. november kl. 13, lige fra skole. Traileren var pakket og klar, så klokken 14 kørte vi af sted med Lady mod Vilhelmsborg.
Vi bor på Sjælland, så køreturen på de 4 timer var lang, men dog også rigtig hyggelig med snak og læsning. Da vi endelig ankom fik vi installeret Lady i en boks og fik set lidt på omgivelserne. Der var slet ikke som det plejer at se ud, de steder jeg normalt kommer til stævne. Her var der opvarmet ridehus, skulpturer, boder, pandekager i opvarmningshallen, siddepladser, en god bund og fede stalde.

Herefter fik vi set et par ryttere ride på den store bane, inden vi kørte hjem til min onkel, som bor i Århus.

Malou2_ImageResizer

Så blev det min tur
Onsdag var den første dag, jeg skulle ride. Jeg skulle starte en LB* metode S2. Vi gik banen for 2’ere for at have bedre tid. På opvarmningen var der mange ponyer, men egentlig var det ikke særligt presset, for de fleste ved godt, at man ikke rider ind foran, så det var dejligt.

Jeg var godt nok nervøs, da jeg skulle ind i det store ridehus, men det forsvandt da jeg mærkede, hvor godt hun lyttede til mig. Hun sprang så fint, og vi var fejlfrie med karakteren 8,0. Grunden til at jeg ”kun” fik 8 var, at hun gik i krydsgalop et sted, og sådan er det –  så har vi jo lidt at træne på! Senere på dagen red jeg 1 kvalifikation og var også fejlfri, men bare ikke hurtig nok til en placering.

Malou1_ImageResizer

Om torsdagen skulle jeg ride to klasser. Den første klasse var en LB** og her fik vi en refusering på allerførste spring, udelukkende fordi jeg startede før hun var helt klar. Resten af banen tog vi uden problemer, så jeg var meget tilfreds alligevel.

Den anden klasse var 2. del af kvalifikationen i messingturen. Det gik rigtig godt. Vi var fejlfrie i hovedrunden og fik så en ærgerlig bom i et dobbeltspring, hvor vi ikke fik afstanden til at passe helt. Men med 3 fejlfrie hovedrunder indtil videre, var jeg virkelig glad og tilfreds.

Malou_ImageResizer

Fredag red jeg ikke stævne, men jeg var der alligevel hele dagen. Jeg så mange springklasser, og det var vildt sjovt. Det var Black Friday, så vi købte et par hvide ride bukser til mig.

Vi tog også Lady ud på en skridttur i området, så hun lige kunne få strukket benene lidt.

Sidste dag i Jylland
Lørdag, som var vores sidste dag i Jylland, skulle jeg ride trøstefinalen. Det gik vildt godt, da vi kom fejlfrit igennem banen. Efter jeg havde reddet, pakkede vi sammen og tog den lange køretur hjem. Det har været den fedeste tur nogensinde, og vores resultater var langt bedre end forventet. Nu skal vi have trænet på små vendinger, så vi måske næste år kan være med i placeringerne, for jeg vil virkelig gerne af sted igen! Jeg kan virkelig anbefale det.

Se video HER

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account