Blog fra Stephanie: De sidste par ugers hændelser

Stephan

I sidste uge var jeg på skiferie med min kæreste og familie, så derfor kom der ikke en blog-update der. Vi blev desværre alle ramt af omgangssyge lige inden vi skulle hjem, så de sidste dage har været lidt hårde at komme igennem. Merkur er dog blevet redet alligevel – frisk luft er jo altid godt! Det var så dejligt at se ham igen. Det er så fedt, når man kan mærke, at han er lige så glad for at se mig som jeg var for at se ham, da jeg kom hjem.
Vi skulle have været til et aftenstævne på Fyens Rideklub i tirsdags, hvor vi skulle have startet vores første LB** for hest. Desværre var han begyndt at hoste lidt imens jeg var på ferie, og gjorde det stadig lidt i starten af ugen, så jeg turde ikke tage ham med til stævne.

Træning og stævne på Pjuske

Heldigvis er jeg begyndt at springe en Dansk Varmblod på gården. Vi har sprunget sammen siden december, så hende tog jeg med i stedet for Merkur. Vi sprang 70 og 80 cm, da det var vores første stævne sammen. Det gik over al forventning med to nulrunder. Hun hedder Pjuske, hun er lidt ude af form, men det prøver vi at få lavet om på.

stepp

Planlagt stævne på Merkur

Jeg regner med, at Merkur bliver klar i løbet af ugen igen, og jeg har derfor meldt ham til stævne i Hestehavens Rideklub d. 5.marts i en LC og en LB* – det glæder jeg mig til! Indtil da er planen, at jeg kommer helt oven på min sygdom igen, og at vi får trænet godt og hygget lidt i den sne, som de har lovet der kommer. I næste uge bliver jeg også 25 år, så der er en masse ting at glæde sig til for tiden.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account