Blog: To nye heste

Hej Allesammen,

Ud over at vi har fået søde Nemo i ridning, har jeg nu også været så heldig at få to tilridningsheste ind. De er begge 6 år gamle og har ikke prøvet så meget endnu.

sabrina8

 Præsentation

Navn: Jaitse 

Alder: 6 år

Race: Frieser

Jaitse er en smuk lille friser som kun lige har haft rytter på enkelte gange. Han har ikke oplevelet så meget endnu og skal først til lære. Han virker nysgerrig og er meget opmærksom. Jaitse knytter sig kun til meget få, og han kan hurtigt blive misforstået, hvis man ikke læser hans kropssprog. Han kan hurtigt blive tvivl om, hvad han skal og derfor er det vigtigt, at når der trænes med ham, så får han meget klare signaler om hvad du som træner ønsker af ham. Han er ud over det, meget kærlig og omsorgsfuld, og han elsker at få nye udfordringer så længe han ikke føler sig presset. Målet med Jaitse er at give ham den bedste start på livet som ridehest.

Sabrina11

Navn: Amadeus Rundhøj

Alder: 6 år

Race: Haflinger

Amadeus er en smuk haflinger  – inden han kom i tilridning ved mig er han blevet ryttervant og er derfor vant til at have rytter på ryggen. Men han er langt fra færdiguddannet og skal først nu til at lærer alle de basale ting. Han virker meget rolig og hviler meget i sig selv. Han tager alle tingene super cool. Han er nysgerrig og opmærksom på sine omgivelser. Amadeus er også meget kærlig og omsorgsfuld, og han elsker at blive udfordret både fra jorden, men også i ridningen.  Målet med Amadeus er at give ham den bedste start på livet som ridehest og så  håber vi på at Amadeus en dag kan blive en del af vores ponyteam.

Jeg er kun stolt over at have fået de to skønheder i ridning, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og lærer dem begge to bedre at kende.  

Tak for i læste med!

Sabrinas Horseteam 

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account