Blog: Topper har fået ny bolig

AMIRA4

Ja, der er sket lidt siden sidst. Første september flyttede Topper til Skælskør, hvor jeg også bor. Han stod tidligere påThysbjerg ridecenter (Møllebakkens Rideklub). Møllebakken er et rigtigt lækker sted, men der sker rigtigt mange ting, så som både rideskole, meget springning, Volti, og handicap. Og det kunne godt stresse Topper lidt, når vi red.
Så derfor blev vi enige om at prøve et andet sted. Det var ikke en nem beslutning, for vi altid har hørt til på Møllebakken, selv min mor startede med at gå til ridning derude. Men tiden var inde til at komme videre, vi kommer dog stadigvæk i klubben, starter for klubben og vi elsker stadigvæk at komme der.

AMIRA

Topper har fået en luksus bolig

Men Topper er flyttet til et privat sted på Hestengen hos Lasse og Trude, Lasse er berider og Trude har utrolig mange heste i ridning hele tiden. Det er et roligt sted med kun 8 opstaldere. Det er et rigtigt flot sted, hvor der er kræset om tingene, og der bliver tænk meget på hestevelvære.

Boksene er mega store, ja Topper svømmer faktisk i den. De har et vindue ud til og et vindue til staldgangen. Også er der plads til alt det udstyr man nu har – ingen begrænsninger.
Deres folde er lavet så hestene ikke kan snakke med naboen. De kan få deres egen store græsfold, og vinterfoldene er lavet af gummigulv med grus på.
Vi har fået et stort ridehus samt dressurbane. Dog er det ikke lige frem et sted hvis du er en stor springrytter – men det er jeg jo heller ikke!
Vores træning har bare rykket sig mindst 20% efter flytningen, for nu er Topper bare 100% fokuseret på opgaven nu.

AMIRA2

Så har vi været til DM for Hold

Vi har været til DM for hold, og hold da op – det fedeste hold med kanon sammenhold. Vi hyggede os virkelig meget, og ikke nok med det, så tog vi sølvmedaljen.
Det er helt sikkert, at jeg har fået venner for livet efter mit DM hold, og jeg glæder mig bare så meget til at se dem ude på stævnepladserne fremover. Jeg bor jo på Sjælland, og de bor i Jylland, så vi ser ikke hinanden så tit. Men jeg har haft taget toget over til dem, så vi bare kunne hygge os.

AMIRA5

Ecco Cup kvalifikation og en 4 års i ridning

De sidste stævne vi har været til, var den sidste kvalifikation til Ecco Cup – og det gik faktisk okay.

Den første dag, vandt vi klassen, men om lørdagen fik jeg redet alt for stærk, så der mistede jeg ham lidt – men det var min skyld, for han var en stjerne. Vi fik en sjetteplads med hjem, og vi var videre til finalen om søndagen. Der var jeg så meget fokuseret på ikke at komme til at ride for stærkt, at det blev lige modsat. Samtidig kom jeg for langt efter musikken, som også kunne se på resultatet, men det blev stadig en flot placering som nr. 8. Men jeg havde igen en stjerne pony, som gjorde alt hvad han skulle, han var en rigtig guttermand og have med.

Nu kommer det til at gælde Ecco Cup finalen i Uggerhalne den første weekend i december, og det glæder vi os bare til.

De sidste par måneder har jeg redet en 4 års vallak, der skal gå 4 års championatet, og på lørdag skal vi ride semifinalen – det bliver rigtig hyggeligt. Han er en rigtig fin pony, som alle vil kunne ride. Han venter bare på den rette ejer.

AMIRA6

Efterårsferien stod på kursus hos Vibsen

Efterårsferien har budt på tre ponyer, der skulle rides – så der har været gang i den. Vi har også været på kursus hos Vibsen, den tidligere landstræner for ponyer. Det var et 2 dages kursus, og det gik stjerne godt. Det er så fedt at få nogle nye tips med hjem, som man ikke selv lige havde tænkt på. Kursuset blev holdt på Jonstrupgården hos Lisbet Seierskilde, der også er min træner.
Jeg havde også Lotte med til kursus, og hvis der er nogen, som ikke ved hvem Lotte er, så er hun landsholdet i ponydressurs maskot. Hun var gå lidt for meget i vinter hi, så hun måtte med på tur. Jeg passer på hende vinteren over, hvor der ikke er så mange af de store stævner. Hun står pænt på mit værelse og hygger sig.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account