Blog: Vi vandt DM for hold 2017

Silje9

Det er noget tid siden sidst i hørte fra mig, jeg har bare haft så travlt med træning op til de forskellige stævner samt gymnasiet og en masse afleveringer.

Individuelt DM med blandede følelser

For godt 4 uger siden vente vi hjem fra individuelt DM – med noget blandede følelser, for det gik ikke helt som forventet med Arthur. Han fik nemlig tungen over biddet om lørdagen, og jeg kunne derfor slet ikke ride ham inde på banen. Det gav selvfølgelig et dårligt resultat, og vi var ude af DM. Vi vagte også at trække ham fra B-finalen om søndagen, hvor han var lidt hævet i den ene side af munden – vi turde ikke at tage chancen og ride på banen igen, hvis det så blev værre…

Derimod gik det fantastisk med Armando. Han skulle lige i gang om fredagen, men ellers var han fantastisk både lørdag og søndag, hvor han gik til henholdsvis 70 og 71%. Dermed ente vi som samlet nr. 9 ud af 15 ekvipager i A-finalen ved dette års DM, hvilket vi var super tilfredse med – vores mål var at komme i top 10.

Individuelt DM var som sagt et stævne med meget blandede følelser – men sådan er det jo nogle gange, det er jo levende dyr, som vi rider rundt på.

silje5

Hold DM – en uforglemmelig oplevelse

Vi er efterfølgende vendt hjem fra et helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse ved DM for hold 2017.
Torsdag den 14. september rejste vi mod Frederikshavn, for at deltage i DM for hold. Vores hold bestod af:
Isabell Toft Waksvik med Moglie 3
Victoria Toft Waksvik med Rawa’s Anubis
Alexander Yde Helgstrand med Jumanji
og jeg selv med Armando

Fredag red Victoria og jeg, Victoria red et rigtig godt program, Armando og jeg red også et okay godt program der var dog plads til forbedring. Lørdag red Isabell og Alexander de red også super godt, men også med plads til lidt forbedring. Efter alle resultater var talt sammen, lå vi til guld om lørdagen, men det var meget lidt vi var foran sølvholdet, så vi vidste godt, at vi alle bare skulle ride røven ud af bukserne om søndagen for at beholde guldet. Men vi alle havde også noget vi kunne, forbedre fra det forrige ridt til om søndagen.
Man må sige at vi alle virkelig gjorde vores bedste, om søndagen vi red 4 fejlfrie og super gode programmer allesammen. Efter alle havde redet og resultaterne var talt sammen, kunne vi kalde os DANMARKSMESTRE for hold 2017, og endda med knap 2% ned til sølvholdet.
Det var en helt vild fantastisk oplevelse det hele og især præmieoverrækkelsen, det var også en helt fantastisk måde at slutte, mit allersidste pony DM for hold af med at vinde.

Vi vil allesammen gerne takke holdets sponsorer som var SD Design, Rider By Horse og HorseShop samt klubben vi startede for Stald Grønvang Sportsrideklub.
Det var som altid en super hyggelig weekend i selskab med de bedste teammates, man må sige at det er en weekend, som ikke lige bliver glemt foreløbig.

siljen8

Arthur er sat til salg
Lige nu holder Armando lidt ferie, med noget bånd og lidt løsgørende ridning. Hvor derimod Arthur er super gående igen, efter han fik tungen i klemme under DM. Han bliver redet som normalt, da han jo er til salg, vi håber også snart på at finde et godt hjem til ham.

Ponytiden er snart slut  – Rosenparaden venter
Det er snart ved at være en af de sidste gange, jeg skal ride op ad midterlinjen med mine to elskede ponyer. Det næste stævne, som vi skal træne mod nu er rosenparaden i Hedensted, hvor vi regner med at tage begge ponyer med, da det jo er mit sidste pony-år.

Jeg får stadig undervisning af Søren Vallentin
Selvom Søren Vallentin har fået job hos Helgstrand Dressage, så rider jeg fortsat hos ham. Det kan lade sig gøre i weekenderne, hvor han er hjemme samt nogle af hverdagene om eftermiddagen, hvilket vi bare tilpasser os til og kører op til ham, de dage han har tid. Så selvom han har fået nyt job, har vi valgt ikke at skifte træner, men at beholde Søren. Han hjælper mig rigtig godt med begge ponyer, og jeg er super glad for at have Søren som træner. Han er altid god til lige at se, hvad vi nok lige skal arbejde lidt mere med, og han er også rigtig god til, at give en noget med hjem, som man så kan arbejde på til næste gang.

Jeg har endnu ikke fundet den rigtige hest – desværre, men vi leder selvfølgelig videre og håber på at finde den helt rigtige.

Hilsen Silje

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account