Blogindlæg fra Sabrina: Pony-Julekalender

billede1

Hej Bloggen

I ønskes alle en rigtig glædelig december og jeg beklager at der lige har været en lille pause med mine indslag, men nu kan jeg afsløre hvad jeg har haft travlt med, ud over at jeg har ponyer/ heste som dagligt skal trænes. I  den seneste tid har jeg og nogle af de andre piger fra stalden,  haft travlt med noget ganske særligt.   Vi har nemlig valgt at lave en julekalender med de ponyer jeg dagligt træner og heriblandt er der særligt en som vores julekalender handler om. Hun hedder Lala. Lala er 5 år og er en fin lille blandings pony.   Hun er hele staldens charmetrold og jeg er kun stolt over at jeg sammen med en af de andre piger fra stalden har fået æren af at træne med hende. En fræk lille pony med massere af charme, personlighed og fyldt af energi.

l

Lidt om optagelserne

Optagelserne filmes her i december og det er både hårdt, sjovt og super hyggeligt. Pigerne gør det virkelig godt. Vi har til hver optagelse nogle mål og ellers er resten rent improvisation. Det at det meste er improvisation gør nu også selve julekalenderen det mere spændende og sjovere at indspille, da vi aldrig helt ved, hvad den næste og nye scene nu vil bringe os hen.

...

Ud over optagelserne har pigerne også deres skole, familie/ venner og deres heste som de skal passe så det er ikke altid nemt at få alle samlet. Men med hjælp fra hinanden og vores gode ideer,  får vi det altid løst 🙂

Pigerne gør virkelig et kæmpe stykke arbejde og jeg er virkelig stolt over deres altid flotte præstation.

hh

...

Julekalenderen kører dagligt på min blog på Facebook: Sabrinas Horse team

Nu vil der frem til den 24 december også køre et par afsnit herinde på Ridehesten Junior, sammen med mine blogindslag. Så husk at følg med og kom i julestemning sammen med os.

De bedste julehilsner Sabrinas Horse team 🙂 

I kan se de første 8 julefilm her på JUNIOR

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account