Blogindlæg fra Sabrina: Afsked med Ronya

I dette blogindlæg fra Sabrina kan du læse om hendes afsked med ponyen Ronya

r

Blogindlæg fra Sabrina

Nogle af jer kan måske huske Welsh ponyen Ronya som jeg fra efteråret 2016 og frem til nu har haft under mine vinger.

Ronya fik som sagt konstateret smerter i lænden i oktober måned 2016. Efter en stille periode tog jeg i samråd med behandlere og familien det fulde ansvar for hendes genoptrænings proces. Mit arbejde med Ronya har omsider vist positive resultater og fra at hun førhen virkede trodsig, fræk og meget bestemmende, viser hun i dag en helt anden side af sig selv.

Hun er afslappet og rolig – udviser en kæmpe kærlighed og en enorm livsglæde. Alle i stalden har lagt mærke til Ronyas forandring på blot det halve år Ronya har været i genoptræning og fået ro.

...

Vi ved i dag, at grunden til at Ronya sagde fra dengang, skyldes smerterne i lænden Hun er gået fra at være afvisende og smide sin rytter af konstant til at hun i dag er smertefri, glad og villig til at komme i gang. Hun kan nu rides i grime og træktorv og er faktisk blevet verdens bedste børnepony. Her viser det sig tydeligt at mit arbejde med Ronya var fuldført og familien, havde nu fået sin gode gamle Ronya tilbage som de kendte hende inde hun fik ondt. Stella var lykkelig og Ronya viste tegn på taknemlighed over at nogen endelig havde hjulpet hende med at sætte ord på det som var svært og som gjorde ondt.

Mit arbejde med Ronya var fuldført og det var nu tid til at tage afsked.

w
q

...

Familien spurgte mig faktisk om jeg ville fortsætte med Ronya, men til det måtte jeg desværre takke nej, da de flyttede lidt for langt væk, til at jeg i hverdagen vil kunne nå derud.  Vi aftalte i stedet for, at jeg tager ud og siger hej til Ronya, når de er faldet godt på plads det nye sted. Det var lidt hårdt at tage af sted med Ronya, da hun faktisk var blevet meget glad for mig og jeg for hende, men til gengæld, så ser jeg frem til at komme ud og besøge hende det nye sted J

Tak fordi i læste med. I næste indslag vil jeg fortælle lidt om ride-disciplinen dressur og jeg vil præsentere jer for en ny hest som jeg har fået æren af at træne med. Han hedder CP og jeg glæder mig til at præsentere ham for jer!

Mange Hilsner Sabrina S

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account