Blogindlæg fra Sabrina: Herning Horseshow 2017!

www

Kære Læsere

Så kom foråret endelig og det kan virkelig mærkes. Denne weekend har stået på den årlige tur til Hingstekåring samt Hest og rytter messe i Herning – både lørdag og søndag. Lørdag tog jeg af sted med Marianne og Niels Peder som har Mette, Prinsessen og en ny hest som jeg er begyndt at træne som hedder Nemo.  Vi tog afsted med fem andre piger fra stalden. og søndag tog jeg afsted med min dressurtræner Charlotte og hendes far.

Stemningen var i top og humøret var højt begge dage, da vi satte kursen fra Odense mod Herning.

qqq

...

Hest og rytter messen havde som altid massere af byde ind med – der stod på både shopping, sjove aktiviteter og springning på programmet. Det er altid en oplevelse at komme til Herning og vi nyder at være der. Der blev handlet en del ind til både mig og hestene. En af de ting som jeg nok er mest glad for at have købt er en rød cordeo. Jeg har nemlig en drøm om at lære Prinsessen at kunne rides uden udstyr – om det vil lykkedes ved jeg ikke, men det kunne være ret fedt.

Vi var også en tur nede i stalden og kigge – det var som altid spændende at se fine heste og helt sikkert også en stor oplevelse.

nnn

...

Ud over selve messen fik jeg hilst på nogle af jer som følger os – heriblandt pigerne Sara og Sarah, som havde vundet min konkurrence på vores facebook side, om at vinde to fribilletter til hest og Rytter messen, sponsoreret af Hest og Rytter. Pigerne fortalte at de havde haft en fanatisk dag i Herning og at det havde været en kæmpe oplevelse J   Det var virkelig skønt at kunne glæde pigerne og endnu federe at få hilst på dem J

bbb

...

Vi var selvfølgelig også forbi Ridehesten og hilse på. Her fik jeg snakket med Emma, som står for at lægge alle mine blogindslag ind på Ridehesten Junior – At møde Emma var virkelig stort for mig, for hun er super dygtig og gør det altid godt! At være blogger på Junior er en kæmpe ære, men endnu større er det for mig at vide, at lige netop det, har været med til at styrke så mange sider af mig. Jeg føler mig virkelig heldig, for selvom jeg ikke er noget stort, eller konkurrence rytter på højt plan, så ved jeg at der er læsere derude, som finder os interessant. Det er så vildt for mig og ved slet ikke hvad jeg skal sige, andet end en særlig tak herfra J

Herning vi vender stærkt tilbage næste år- tak for endnu et flot arrangement 🙂

Tak for i læste med   Sabrinas Horseteam

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account