Ugens blogindlæg fra Sabrina: Velkommen til Horsecamp

Som lovet vil Jeg i dette afsnit fortælle jer lidt om hvad vi lavede på vores Horsecamp  i Sommers  for vores ældste ryttere i ponyteamet.

fr

Hej bloggen...

Fredag eftermiddag åbnede vi dørene op for vores Horsecamp på Vangeledgård hestepension i Odense. Vejret var med os og inden længe var gårdspladsen fyldt op med forventningsfulde børn, som var hurtige til at tage afsked med familien og nu klar på weekendens udfordringer.  Efter telt opsætning i haven, var det blevet tid til aftensmad.

front

...

Under aftensmaden blev børnene informeret om hvad der skulle ske i løbet af campen.   Vi var hurtige til at rydde op efter maden og inden længe var vores chauffører ankommet i gårdspladsen. Turen gik nu over til min spring træner Anne Forsberg hvor de næste par timer stod på gennemgangs kursus i ridebanespringning. læring og viden om hvordan man bedst kommer rundt på springbanen, hvilke spring de typisk vil møde og hvor de skulle være ekstra opmærksomme. Børnene lærte også om afstande og vi slutte af med at hilse på Annes heste.

Da vi ankom til Vangeledgård igen stod resten af aftenen på springtræning og sluttede af med hygge i det store telt.

fronttt

...

Lørdag morgen stod alle tidligt op for at hjælpe til med staldarbejdet inden dagens træning. Pigerne var hurtige til at få sadlet ponyerne op og nu gik kursen mod familien Zitz hvor børnene skulle modtage undervisning i ridebanespringning med ponyerne ved springrytter Isabella Zitz.

Vi havde en sjov og meget lærerig formiddag ved familien Zitz.  Over middag var det blevet tid til tur ud af huset hvor turen gik til bowlinghallen i Odense – Jeg tror at børnene var glade for lidt afveksling. Efter et par timers sjov og hygge stod programmet nu på Dressur undervisning ved gæstetræner Dressur rytter Charlotte Johansen. Her blev der trænet opstilling og der blev trænet på øvelser til børnenes kur program som de selv havde designet og skulle fremvise til vores træning stævne dagen efter.

frontttt

...

Lørdag nat vågnede børnene med et lille chok og nu blev det tid til natteløb rundt på Vangeledgård.  Temaet var OL. Børnene skulle både igennem forhindringer og ud og finde bogstaver på postene som til sidst skulle danne et ord.

fronton

...

Søndag morgen fik børnene lov til at sove længe imens vi fik ordnet staldarbejdet færdigt. Hen sidst på formiddagen fik børnene lov til at øve på kur programmer. Over middag fik vi besøg af Cirkeline og ponyen Lala som gav opvisning i westernstilen trail hvorefter børnene selv fik lov til at prøve kræfter af med dette. De sluttede af med en lille trail konkurrence.

frontt

Inden vi gik i gang med selve dressur stævnet var der også en udklædnings konkurrence.  Både hest og ryttere var klædt ud og vores dommer havde meget svært ved at tage et valg i blandt de super flotte kostumer der var på banen.

Hen sidst på eftermiddag var humørret højt og alle børnene var meget spændte med massere af sommerfugle i maven.  Inden længe samles der folk omkring opvarmnings banen og familierne var begyndt at dukke op for at se pigernes kur programmer. Alle gjorde sit allerbedste og det var virkelig nogle fine programmer de havde fået designet. Vi afsluttede en vellykket camp med præmie overrækkelse i ridehallen samt ord fra dommeren til alle vores deltagere

Tak for i læste med – i næste indlæg vil jeg fortælle lidt om vores pony camp som vi netop lige har afholdt  sidste weekend 😌

Knus Sabrinas Horseteam  😌

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account