Camilla Holmegaard: tips til deltagelse i sponsoratkonkurrencen!

Hej,

Jeg hedder Camilla Holmegaard, jeg er 12 år. Jeg bor på en gård sammen med min familie på Vestfyn ved Assens. Jeg har gået til ridning siden jeg var 4 år, og da jeg blev 8 år fik jeg min egen pony! Det var bare helt vildt stort 🙂  Da jeg blev 10 år, fik jeg en 3 pony mere som hedder Million Dollar Baby, det er hende jeg rider stævner på i dag. Jeg starter distrikt stævner hvor jeg rider LA, MB og er begyndt at snuse til MA’erne.

I næste måned skal jeg tjekkes for ADHD, så håber jeg måske jeg kan få lidt hjælp så det bliver lidt nemmere for mig. Jeg har også rigtig svært ved at se folk i øjnene, jeg vil så gerne men når jeg så står i det kan jeg ikke, det er rigtig svært. Derfor er det rigtig dejligt at komme hjem til mine ponyer efter skole, jeg elsker mine ponyer over alt på denne jord. Jeg kan godt lide at ride, for så får jeg brugt min krop.  At hygge med mine ponyer er bare det bedste. Jeg kan nusse om dem i flere timer.

144548_sk__01_tl16855

Hvad mener du andre i konkurrencen skal gøre for at blive finalist?

Mine tips er at man skal være aktiv på Ridehesten junior siden. Man skal vise hvordan man vil gøre det bedste for at fremhæve de tre sponsorer. Jeg har lavet reklame for dem ved stævner på boksgardin, stole, skilte til min pony, pudse klude,  ipad cover med mere. Jeg har fortalt mange om konkurrencen, og hvad de skulle gøre for at komme i gang. Jeg tager rigtig mange billeder af mine ting både her hjemme men også til stævner, og så ligger jeg dem op på siden hvor jeg fortæller lidt om dem. Og så er det bare med at være aktiv på siden, det er nemlig kun fantasien der sætter grænser ;-)

camilla%20og%20baby%20d-%2026-10-16%20182

Hvad glæder du dig mest til ved finaledagen?

Jeg glæder mig meget til at vise mine ting, og min pony frem for sponsorerne og dommerne. Ikke mindst glæder jeg mig til at skulle ride hos Thomas Dresler og måske få nogle nye input. Jeg håber at det bliver en fed dag, hvor jeg forhåbentligt lærer 9 nye ryttere at kende. Så håber jeg selvfølgelig på at blive udtaget til at komme en tur med til Herning og vinde hoved præmien, og komme til at ride for tre firmaer ude til stævner og til hverdag.

camilla%20og%20baby%20d-%2026-10-16%20192

Vil du fortsat være aktiv på Junior?

Jeg vil blive ved med at kæmpe lige til det sidste. Jeg vil være aktiv på Ridehesten junior, hvor jeg vil fortælle om mine ting og sponsorernes produkter, så jeg kan præsentere dem på bedste vis. Ellers vil jeg lige ligge hovedet i blød, så jeg kan finde på en masse gode og sjove tiltag.

camilla%20og%20baby%20d-%2026-10-16%20246

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account