Caroline Mogensen – Mit sidste stævne

Det sidste stævne.....

Ecco Cup finalen i Middelfart bliver nok Design og mit sidste stævne sammen. Jeg er sikker på det bliver et meget trist stævne, og søndag kommer der nok en enkelt tåre eller to – uanset om det går godt eller dårligt. Jeg syntes, det er helt uvirkeligt, at det snart er slut

thumblargen_imageresizer

Et eventyr med min drømmepony

Design og jeg har været på en 4 år lang rejse sammen, denne rejse har været fuld af op- og nedture. Men det har været det hele værd, og det har kun gjort os stærkere sammen som par. Vi har haft så mange oplevelser sammen som ikke kan beskrives med ord. Hun har bare været drømmeponyen for mig, og den rejse vi har været på sammen har været et sandt eventyr.

Jeg har fået udlevet så mange af mine drømme og mange flere, som jeg ikke havde ture håbe på ville ske. Når ponytiden nu snart er slut, vil jeg se tilbage på 4 fantastiske år med blod, sved og tåre. Tiden med Design har givet mig så meget, ikke bare på det ridetekniske, men det har også givet mig muligheden for at danne nogle fantastiske venskaber og oplevelser, der ikke vil havde været muligt uden hende. Jeg er hende evig taknemmelig for disse fantastiske oplevelser og minder, som jeg har oplevet gennem tiden.

Jeg ser rigtig meget frem til stævnet i Middelfart, og jeg håber selvfølgelig, at det går rigtig godt for Design og jeg. Vi træner selvfølgelig, så godt som vi kan op til stævnet, så vi er klar til at give den maks gas og yde vores bedste.
thumblargecarolinem

Ecco Cup Finalen

Ecco Cuppen bliver afholdt over to dage (lørdag og søndag), så fredag er bare en opvarmningsklasse. Det er både pony-, junior-, young- og U25ryttere, der skal ride om, hvem der vinder Ecco Cup finalen.

Jeg håber jo, at vi samlet ender ret god. Vi ligger lige nu nummer 1 på Ecco ranglisten samlet. Men det tæller ikke noget til finalen, da det bliver nulstillet fuldstændig, så vi alle er lige.  Men jeg  håber også, at jeg får en rigtig god weekend med alle de andre søde piger og drenge.

Lørdag aften har Middelfart Ridecenter arrangeret fællesspisning med buffet og julebanko. Julebankoen går til et rigtig godt formål, der skal støtte udsatte familier i Middelfart, så de får en god jul. Jeg syntes det er en vildt god sag at støtte, så jeg håber der kommer mange og støtter op om det gode formål – uanset, om i skal ride eller ej.

caroline

Ecco Cup Finalen for mig...

Jeg forbinder Ecco cup finalen med hygge og tristhed, da der er mange ryttere der skal rykke op til næste niveau. Sidste år var det i hvert fald rigtig hyggeligt, og det er ligesom stævnet, hvor de bedste af de bedste er samlet. Men også stævnet, hvor vi alle sammen hygger os, fordi vi har dette her sammenhold. Vi snakker sammen på kryds og tværs af årgangene.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se alle sammen igen, og nyde den sidste tid vi har sammen. Og selvfølge at ride i den fantastiske hal på Design!

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account