Caroline Mogensens sidste ponytid

Mød Caroline Mogensen

Da i sidst hørte fra mig, var jeg lige kommet hjem fra DM Hold i Frederikshavn, hvor vi vandt sølv. Efterfølgende har vi så været til 3.kvalifikation af Ecco Cup 2016 i Holte og Rosenparaden i Hedensted.

3e683ebb-c774-4c45-8c52-409f5a83cddf

Ecco Cup i Holte

Ecco Cup i Holte var et super flot stævne, hvor mange af os ridepiger var samlet, som vi så tit er. Men denne gang var det bare noget særligt, fordi vi piger kender hinanden så godt nu, at vi bare hygger os og nyder hinandens selskab. Det skal ikke kun gå op i ridning. Fredag red jeg og hesten Design, PRI til 69,938% og vandt dermed klassen – dette var bare en opvarmningsklasse.

Lørdag red vi PRT og havde en rigtig god tur til 70,855% og vinder af klassen igen, dermed var vi klar til KÜR finalen. Søndag red vi så KÜR til 75,083% og havde et rigtig godt program – vi opnåede rekord i KÜR. Samlet vandt vi Ecco cuppen. 

Lørdag aften var der fælles spisning, hvilket var rigtig hyggeligt, der var super god mad og konkurrencer. Os ryttere, der sad sammen, snakkede og grinede rigtig meget. Alt i alt et super godt stævne. Men der er stadig lidt trist at tænke på, det snart er slut.

Alle deltagerne til dette års Rosenparade

14992080_1844014965846161_3214539988448280455_n

Rosenparade i Hedensted

Hedensted var en weekend med blod, sved og tåre. Dette er et stævne, som man forbinder med afslutningen af en årgang af ponyryttere. I år var det så årgang 0, som vi skulle sige farvel til, og denne årgang er jeg desværre en del af.

caroline-mm

En flot præstation

Stævnet gik rigtig godt for Design og jeg. Fredag red vi PRI og havde en ret god tur, hun tryggede sig lidt på banen, men dette gjorde bare, at det blev mere “her kommer jeg” attitude. Vi red til 72,625% og vandt klassen. Lørdag red vi PRT, og vi havde en super god tur, der var kun enkelte små fejl. Vi red til 72,137% og vandt klassen igen. Søndag red vi PRM, vi havde en okay tur, der kom mange småfejl, da jeg satsede lidt inde på banen, men vi red til 68,862% og blev nummer 2. 

 

Mine tætteste veninder og jeg til Rosenparaden

caroline-blog

Farvel til årgang 0

Selve Rosenparaden, hvor vi sagde farvel til årgang 0 foregik lørdag aften, hvor vi skulle stå inde i ridehallen. Der skulle Ditte Pedersen’s kammeratskabspris uddeles, og alle os 37 piger havde skrevet en takke tale, der blev læst op, og derefter fik vi en “rose” i form af en stor roset. Det var en meget følelsesladet seance, og vi var mange der fældede en tåre. 

Efter rosenparaden var der fællesspisning i cafeteriet. Det var vildt hyggeligt, og vi havde en god tid sammen. Man kunne virkelig mærke, at dette stævne var et af de sidste, som vi havde sammen, der var et helt andet sammenhold mellem os ryttere. Men stadig fuld af forhåbninger om et nyt kapitel, der starter for os, der skal videre til hest. 

For mange equipager var dette nok deres sidste landsstævne sammen, da det sidste landsstævne der er i år, er Ecco Cup finalen i Middelfart. 

...

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account