Charlotte: Mit fantastiske år

Julen er hjerternes tid, men samtidig er det også det tidspunkt på året, hvor du kan se tilbage på et år og fortælle om alt det, som du er taknemmelig for. Og jeg – jeg er rigtig glad for, at du følger mig her på bloggen, og jeg glæder mig til at fortælle dig om endnu flere af mine ponyoplevelser i 2017

Jeg er meget taknemmelig for....

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fået lov til at få min skønne Kong Clark. Et stort tak til alle dem, der har hjulpet mig til at få så stor succes med ponyerne i år, og specielt med Clark – uden jeres hjælp, var jeg ikke kommet så langt.

Jeg er så glad for alt, det Clark har lært mig, jeg elsker den fantastiske pony, og alt det som han har lært. Jeg glæder mig til 2017, hvor jeg skal i gang med mine andre ponyer Missouri og Bart, og jeg er spændt på, hvad fremtiden bringer med dem. Det bliver spændende, at se hvordan jeg får udviklet min ridning og mine ponyer i 2017, og hvilke nye venskaber jeg finder.

I år har været et helt fantastisk år – jeg er kommet fra ingenting til at nå mit mål, nemlig at ride mit første DM.

Mange Kærlige Julehilsner fra

Charlotte Iwang Søndergård

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account