Charlottes talentsamling ved Jette Nevermann

Talentsamling hos Jette Nevermann

Charlotte Iwang Søndergård havde taget ponyen Bart med til deres første observationssamling hos Jette Nevermann. Her fik ekvipagen mange rosende ord med på vejen, og Jette Nevermann ser frem til at se dem igen, når de er klar til landsstævner

img_0279

Charlotte var meget nervøs for at møde ponylandstræner Jette Nevermann, men hun glædede sig også utrolig meget. Det var en kæmpe oplevelse, at møde Jette Nevermann, og holdleder Rigmor. Mødet mellem Charlotte og Jette var rigtig positivt, de fandt hurtig kemien og kom på bølgelængde.

Jette var virkelig dygtig til at få Charlotte til at arbejde med ponyerne, og hun fandt hurtig ud af, hvad der var Charlotte og Barts svage punkter. Charlotte ville rigtig gerne vise alt det, hun er dygtig til, men det er jo ikke det, som det handler om ved en talentsamling. Det handler om hvilket potentiale, der kan udvikles, hvis der arbejdes med de svage punkter.

Så alt i alt en super positiv og lærerig samling, som hjalp Charlotte videre med at lære, at kontrollere nerverne til at yde optimalt selv om man er nervøs.

img_0283

Men bag en dygtig rytter, er en dygtig træner

Men for at være så langt i så ung en alder, er der en super dygtig og engageret træner bagved. Charlottes faste træner, gennem det sidste år, har været berider Michael Møller Flintrup, som er super engageret i den daglige udvikling af Charlotte og hendes tre ponyer.

img_0304

...

Charlottes faste underviser er berider Michael Møller Flintrup, fra Bakken Dressage. Charlotte rider ved Michael mellem 1-3 gange om ugen, alt efter om der trænes til stævner eller alm. grundridning. Michael er meget ambitiøs med hans ryttere, og han er selv en aktiv stævnerytter samme med kæresten, berider Silje Bakken. De to ambitiøse beridere er meget til stævner i weekenden, derfor har Michael ikke mulighed for at tage med Charlotte til stævner, men Charlotte var alligevel så heldig, at have Michael med til Hold DM i Frederikshavn. Det udviklede hende rigtig meget, at hendes træner var med til at støtte hende, så hun fik redet nogle virkelig flotte ture.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account