Dannebrog til tops ved Baltic Cup

F4

Finalen for Baltic Cup er denne weekend løbet af stablen på Vilhelmsborg og i dag var det ponyernes tur til at finde de endelige vindere

I dag blev både finalerne og de samlede Trophy-sejre afgjort i Baltic Cup 2017 for ponyerne. Dagens første finale var hos kategori III ponyerne. Her vandt danske Emmelie Aabech på Claughaun Thady suverænt efter en hurtig omspringning. Andenpladsen gik til danske Malou Kastberg på Bjerregårds Katja, mens tredjepladsen gik til Olivia Hundborg Dresler på Sprinters Magic., også fra Danmark

F5

Den samlede Baltic Cup sejr, for alle konkrrencerne i 2017, gik til Olivia Hundborg Dresler på Sprinters Magic. De sendte altså Dannebrog helt til tops, efterfulgt af svenske Ellen Hammarström på Tullohea Minnie, mens tredjepladsen også blev svensk og gik til Cornelia Wallenborg på Stald Fox’s Mr Fox.

F3

Dernæst stod kategori II ekvipagerne for skud , og endte med fuld hus til Danmark på top tre. Her gik finalesejren til Freja Høyer Pedersen på Sabrina Fair, mens andenpladsen gik til Frida Batsberg Jokumsen på Nina Di Belle, mens tredjepladsen gik til Cecilie Kjær på Bassy.

For det samlede resultat kunne danske Freja Høyer Pedersen på Sabrina Fair igen lade sig hylde, mens Olivia Hundborg Dresler på Burnbrae Jack kom på andenpladsen. Tredjepladsen gik til danske Clara Savas Olsen på Flying Ronaldo.

F2

Sidst er finalen for kategori I ponyerne netop blevet afgjort, og her gik dagens sejr til Laura Baaring Kjærgaard på Vie’nka Du Lavandin, som lige netop snuppede sejren med den hurtigste tid, foran svenske Pontus Wettersten på Poetics Floura. Tredjepladsen gik til danske Gustav Christian Jacobsen på Rainbows Mocha.

Det samlede trophy-resultat for kategori I ponyerne endte også med dansk sejr.  Her endte Theodor Wildfang Just Linde på Bel Air med at løbe med sejren, mens andenpladsen gik til danske Anna Sofie Tørnæs på Strattonstown Nearly Gone, efterfulgt af danske Caroline Nørgaard Winter på Colton Milton på tredjepladsen.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account