Dejligt springstævne i Esbjerg på EOR

På Esbjerg og Omegns Rideklub har der i denne weekend været afholdt et super godt springstævne: EOR og Blue Water’s C-stævne i springning for hest og pony med knap 300 starter.

Et skønt stævne med masser af flot springning, og rigtig mange tilskuere havde valgt at kigge forbi. Der var ryttere fra hele distriktet, sågar en enkelt norsk rytter. Klubbens egne ryttere klarede sig flot, men det var mest i hesteklasserne, at de tog rosetter hjem.

Se alle resultater på www.live.rideforbund.dk

 

Sanne Lorenzen fra EOR med Lizetta

Sanne Lorenzen fra EOR med Lizetta

 

Sanne Lorenzen fra EOR med Pari

Sanne Lorenzen fra EOR med Pari

 

Bøn fra Esbjerg og Omegns Rideklub

Alle ved at for at kunne afholde stævner, kræver det et hav af frivillige hjælpere, både før, under og efter stævnet og dermed en stor del planlægning.

Erfaring viser, at især springryttere har tendens til at melde til i sidste øjeblik, ligesom mange også efteranmelder.

De frivillige bygger bane i EOR

De frivillige bygger bane i EOR

 

Det sætter ofte den klub der afholder stævnet i et dilemma, om man skal afholde eller aflyse stævnet, fordi man først i relativt kort tid inden stævnet kender antallet af starter.

Hvis der ikke er starter nok, medfører afholdelsen af stævnet en udgift for klubben. Ligesom det er en belastning i forhold til rekruttering af de mange frivillige, det kræver at afholde gode stævner, hvis klubben først i sidste øjeblik ved, om der er tilstrækkeligt med deltagere til at afholde stævnet.

EOR er en aktiv klub med super gode faciliteter, og de afholder mange stævner.

Mange ponyryttere deltog ved stævnet...

Mange ponyryttere deltog ved stævnet…

 

Håber springrytterne vil tage lidt ved lære af dressurrytterne og tænke på, at melde til i god tid, og på den måde hjælpe de arrangerende klubber til at afholde stævner til gavn for både ryttere og arrangører.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account