Det store hestebryllup

Heste kan også blive forelskede – læs meget mere og find inspiration til et kommende hestebryllup

Brudepiger

Den store dag er kommet. Det forelskede heste-par skal giftes! Forberedelserne har stået på i flere dage, der er syet bryllupstøj, øvet generalprøve. I har valgt kagen og indbudt de helt rigtige gæster. Ja, det er kun fantasien der sætter grænser, når du skal planlægge et hestebryllup. Læs mere og find inspiration til dit næste hestebryllup

Bryllup1

Bryllupsfeber

Spændingen stiger under de sidste forberedelser. Ponyerne skal pyntes med fine hatte, bryllupskjole og slør. Måske skal der også findes kjoler til bryllupspigerne?

Bryllupsinvitationerne er for længst flot pyntet og sendt ud til de mange gæster, der alle glæder sig til at komme.

I ridehallen kan du pynte op, sætter alter op og husk en præst. Der kan ikke være et hestebryllup uden en præst – men det behøver nu ikke være en rigtig præst.

Så starter brylluppet

Nu skal de giftes! Brudgommen kommer først ind. Han må stå pænt og roligt, mens han venter på sin brud kommer trippende ind i ridehallen i sin fine kjole, og så kan brylluppet begynde

Bryllupskjole

Vielsen

Præsten starter med at byde velkommen og så holder hun en lille tale for brudeparret. Så beder præsten heste-parret træde frem, så hun kan spørge dem, om de vil elske og ære hinanden i medvind og modvind. Rytterne siger pænt ja, på deres ponyers vegne, og ponyerne giver hinanden mule og ring derpå. De to  bliver erklæret for ægteheste. Skridt med fred, siger præsten, og det gør ponyerne gerne.

Bryllup2

Så er der fest

Der bliver spillet brudevals, mens ponyerne tager en æresrunde i ridehallen. Også er der bryllupskage af rugbrød med æblemos, æbler og gulerødder på toppen. Og naturligvis også kage til de mange indbudte gæster. Der kan også laves et flot gavebord, hvor gæsterne kan give gulerødder og hestebolcher til brudeparret.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account