Dette års ponycamp

ponycamp13
ponycamp

Juni måned har budt på en del arrangementer, og der har været mange bolde i luften. Ud over, at vi har været af sted på det fynske dyrskue i Odense samt afholdt følgerdag, har vi også afholdt to camps for vores ponyteam på Vangeledgård.
I dette indslag vil jeg fortælle lidt om vores ponycamp som vi afholdte for ponyteamets mellemgruppe i alderen 6-12 år.

På dette års ponycamp var vores tema Horsemanship og Agility, Hvad skete der på campen?

Søndag formiddag mødte både hjælpere og deltagere ind. Vi fik sat teltene op i haven og fik afholdt et lille infomøde inden campen for alvor blev skudt i gang. På infomødet blev der budt velkommen og pigerne her fik et indblik i, hvad de næste to dage ville byde på.

ponycamp12
ponycamp11
ponycamp3
ponycamp1

Efter infomødet gik turen ud til Nyt Hesteliv, hvor Jeanne, der er daglig leder af Nyt Hesteliv, bød os velkommen hvorefter vi fik en spændende rundvisning. Under rundvisningen fortalte Jeanne om arbejdet med hestene på Nyt Hesteliv og lidt om hvorfor nogle af hestene var endt der. Pigerne fandt det meget spændende og Jeanne gav pigerne plads til at stille en masse gode spørgsmål. Hestene på Nyt Hesteliv er alle endt der af forskellige årsager. Nogle har f.eks. levet et liv i vanrøgt, mishandling eller hvor ejer måske ikke har kunnet magte opgaven eller misforstået hesten. Jeanne fortalte lidt om, hvor vigtigt det var at hestene kom til nogle trygge faste rammer, hvordan hestene kunne få en ny start på livet og få det bedre. Efter besøget tog vi hjem til Vangeledgård igen, hvor vi fik lidt frokost inden vores først gæst kom.

Vores første gæst på  campen var Sabrina,som står bag siden Learn from Horses. Sabrina gav med ponyerne Nikita og Prisca en flot opvisning i Horsemanship, hvor hun her gav pigerne indblik i at ride med rebgrime og Cordeo, men også hvordan man igennem tillid med hestene kan lære dem mange ting og sjove tricks. Pigerne fik her også lov til at lave lidt tricks med ponyerne og prøvede at ride i cordeo. Det syntes de var meget sjovt.

Søndag aften fik vi besøg fra Jursland af Horsemanship og Agilitytræner Helle, som står bag DHE Træf. Helle havde taget en super fed agility bane med, hvor pigerne fik lov til at prøve kræfter med hestene. Vi afsluttede besøget med en lille agility konkurrence, hvor pigerne skulle vise Helle hvad de havde lært i undervisningen. Helle var virkelig dygtig og besøget var helt sikkert et stor højdepunkt på dagen.

Efter agility træningen var der hygge, bål og lej i haven.

ponycamp4
ponycamp16
ponycamp9
ponycamp6

Mandag formiddag modtog pigerne undervisning i at ride med rebgrimer. Alle pigerne var super seje og gjorde det rigtig godt. Det var tydeligt at mærke på pigerne, at de havde taget ved lære fra undervisningen dagen før.

Ved middagstid fik vi besøg af endnu en gæstetræner. Her var det Cirkeline som står bag siden: Mindful Horses som kom med ponyen Lala og gav en flot opvisning i western disciplinen Trail. Pigerne fik her også lov til at prøve kræfter med dette, og vi sluttede besøget af med en lille trail konkurrence. Selvom det var en svær opgave for nogle af pigerne, klarede de sig alle sammen igennem. Dette var helt sikkert et besøg pigerne fandt både sjovt, lærrigt og meget interessant.

Vi valgte at afslutte dette års ponycamp af med den meget populære udklædningkonkurrence som pigerne havde glædet sig rigtig meget til. I denne anledning havde vi været så heldige at få Emilie ud som, som står bag siden Lady and Emilie.

Dette års pony camp har været helt igennem fantastisk. Jeg og ponyteamet vil gerne sende en stor tak til Nyt Hesteliv for, at vi måtte komme på besøg. Tak til alle vores søde og dygtige gæstetrænere, som har givet opvisning og undervist: Sabrina, Crikeline og Helle. Tak til vores dommer Emilie – tak til mine skønne hjælpere: Andrea, Sofie og Sabrina. Tak til de hesteejere som vi har lånt heste af: Marianne og Nielspeder, Heidi, Andrea og Sofie.

En stor tak skal også lyde til alle vores søde sponsere som har støttet op om campen med både rosetter og præmier:  Råhøjgård rosetter, Blue Hors, Stald Hussmann Rideudstyr, Vedsted mølle Rideudstyr, Happy Horse.dk, Gymnastik og ridesport aps, Hoffmanns Rideudstyr, Prohorse.dk, Nathalie Horsecare og Equsana.

Af hjertet tak til jer alle – uden jer ingen camp.

Sabrinas Horseteam

ponycamp8
ponycamp7

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account