DM med dopingkontrol

Charlottee

Så kom stævnet som jeg har trænet til de sidste år. Min målsætning var at komme i A-finalen og gerne i top fem. Jeg har gjort, hvad jeg kunne træningsmæssigt op til DM, og jeg har sammen med Mette og min familie gjort, hvad jeg kunne for at Clark skulle toppe og være i hans livs form.

Jeg var spændt og glædede mig helt vildt. Det var også mega hyggeligt at se alle pigerne igen – vi er jo tit de samme piger, så selv om vi rider mod hinanden, så er vi rigtig gode venner uden for banen og kan hygge os.

 Min bedste ven

Torsdag skridtede jeg Clark på banen – nok mest for at få ro i mit eget hoved. Clark er den bedste ven – uanset blæst, regn og torden, så går han bare uden at kigge. Han er simpelthen en kæmpe stjerne.

Charlotte

Så gik det løs

Fredag havde jeg en rigtig god tur, og der var kun så kiks. Jeg tog andenpladsen i opvarmningsklassen, og det blev jeg bare så glad for, fordi jeg var slet ikke nervøs. Så alt i alt en rigtig god og lærerig tur.

Lørdag havde jeg den bedste tur, men stil-dommerne var lidt hårde ved mig – jeg har nemlig rigtig lange ben. Men jeg blev samlet placeret som nr. 4, så det var jeg rigtig glad for Vi var tre ryttere som lå meget tæt – inden for 1 point – så lørdag var det stadig rigtig spændende, hvem der tager bronze og henholdsvis nr. 4 og 5.

Doping

Dopingtest

Dansk Ride Forbund’s dyrlæge Mette Ulddal var på pladsen, og der er mange TD’er. Mette og TD’er havde valgt at udtage alle medalje-aspiranter til dopingtest. En blodprøve, som skulle sikre at ponyerne bliver behandlet godt. Jeg synes det er vildt spændende, og dejligt at ponyerne bliver testet så man ved det er en fair sport – vildt sejt det vil vi gerne have noget mere af.

DMM

Så blev det afgørelsens tid

Søndag var så den store dag. Vi var alle vildt spændte – uha det var vildt at være til DM og så tæt på målet. Jeg havde en super god tur, og Clark var virkelig med mig. Vi havde ingen fejl, alt lykkedes spot on. Stil-dommerne var lidt hårde ved mig i harmoni-karakteren, fordi mine ben er lidt lange, og dressurdommerne var heller ikke for enige. Men alt i alt så blev jeg samlet nr. 5. Den femte bedste kat. 3 ponyrytter, det var mega sejt, og vi lå tæt (bronze 142,00 point, nr. 4 141,45 point og mig 141,28 point).

Men et dejligt stævne med 3 placeringer. Jeg er stolt af min lille pony.

Nu har Clark fået en uges ferie – det har min bedste ven fortjent.

Hilsen Charlotte

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account