Dubai: Jeg har fundet min drømmehest

Hej Alle sammen – jeg har store nyheder!

Jeg har brugt det meste af sommeren på at kigge på forskellige heste, og nu har jeg fundet den helt rigtige.

Jeg har prøvet mange heste med hjælp fra VDL(VDL er en af Holland’s største hestehandlere), der var bare ingen som passede som den her gør. Hun er en fantastisk 10-årig Holsteiner hoppe kaldet Con Cara e. Con Air.

Con Cara er oprindeligt fra Tyskland, men har været i UAE og er nu opstaldet i Holland – så lige nu, er jeg i Holland, hvor jeg træner hende hver eneste dag.

Da hun stod opstaldet i UAE, red og sprang jeg hende to gange, og jeg har været forelsket i hende lige siden. Cara har vundet World Cup i 2012 i en alder af blot 5 år, hvor hun blev redet af tyske Toni Hassmann. Hun blev senere solgt til UAE, hvor hun deltog i store springstævner og sprang op til 150 – 160 cm.

Jeg har set nogle af klasserne og fulgt hende ved stævnerne siden starten af 2016. Hun er den helt rigtige hest for mig, fordi jeg føler hun er utrolig sød, når jeg rider hende og meget blid. Hun haster ikke mod springene, og jeg føler enorm selvtillid, når jeg rider på hende – jeg er faktisk sikker på, at vi kan ride en Big Tour med det samme!

Vi sprang vores første konkurrence sammen i tirsdags – 110 cm, og vi fik en femteplads – hvilken superstjerne!

Vi kender endnu ikke hinanden så godt, og vi har stadig meget at lære – men jeg føler vi kan blive et fantastisk team og få mange gode minder sammen, hvis vi ikke forhaster tingene.

Igen på tirsdag, rider vi endnu et stævne. Igen springer vi 110 cm, hvor vi selvfølgelig rider en god, fejlfri runde.

Desværre rejser jeg derefter tilbage til Dubai, fordi jeg skal starte i skole igen, men heldigvis kommer jeg så til at se Celine igen og samtidig få hende tilbage i form inden Cara ankommer til Dubai.

Jeg synes det er bedst, hvis hun først kommer sidst i september, når det er knap så varmt. Det er nemlig stadig meget varmt i Dubai, og det er ikke sundt for hestene og få en så drastisk vejrændring.

Jeg glæder mig helt vildt til hun ankommer til Dubai, og jeg holder jer naturligvis opdateret!

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account