En hesteejers bekendelser

En hesteejers bekendelser

1. Hesten har altid første prioritet

Jeg har sagt mit job op, fordi de ikke ville give mig fri til at deltage i en konkurrence. Min mand ved, at han har anden prioritet i forhold til min hest – hvorfor i al verden skulle en arbejdsgiver forvente højere prioritet?

2. Hvem siger heste koster en formue i udstyr?

Alt hvad jeg ejer – fra ponyerne til dækkener, støvler og trenser er købt på udsalg! Heldigvis kommer min mand aldrig med ud til hesten – begge mine staldskabe er propfyldt med ting. Min største frygt er, at når jeg dør, så sælger min mand det hele for den pris, jeg har fortalt ham, at jeg har betalt for det!.

3. Nogle løfter kan bare ikke overholdes…..

Jeg lovede, at jeg ville stoppe ved tre heste, men jeg har fire!

4. Sådan gør en klog mand aldrig

Jeg havde en kæreste, der bad mig om at vælge mellem ham og hesten. Tænk, at han er så dum – jeg bad ham pakke sin taske og gå.

5. 200 kr. er det magiske tal

Hver gang jeg har købt et matchende sæt udstyr til min hest, fortæller jeg at kostede 200 kr. Da min mand så ville købe et sæt til os, kunne han ikke forstå, hvorfor det kostede over 1000 kr. Svaret er – det er limited edition – derfor er det dyrere end det plejer.

6. Et godt tilbud

Vi skulle købe en pony til vores datter og fik både pony og en hest til mig selv. Jeg fortalte min mand, at det var et godt tilbud – køb en og få en gratis.

/H&H

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account