Ferie, men jeg savner mine ponyer!

Jeg er på ferie, men jeg savner bare mine ponyer helt vildt – kender du det?

Mathilde, der passer Clark, og han ser jo godt ud

clark

Jeg er på skiferie i Østrig med min familie, men det har krævet meget planlægning for, at jeg har kunne holde en uge fri fra mine ponyer. Det var rigtig svært, da jeg skulle finde ud af, hvem der skal passe mine ponyer – for hvem skulle jeg spørge og hvem vil passe godt på dem?

Jeg var også lidt bange for at skuffe nogle i stalden, hvis jeg ikke spurgte dem, om de ville passe mine ponyer – men det skal jo også være én som kan håndter dem.

Ponyerne har bedst af at blive holdt i gang – sådan er det for alle heste og ponyer. Så det var rigtig vigtigt for mig, at dem, der skal passe mine ponyer også holder,  det som vi aftaler og gerne sender mig en masse billeder.

De helt rigtige blev spurgt, og nu kan jeg nyde min ferie med familien, selvom jeg savner mine ponyer rigtig meget. Men et godt råd til dig som skal på ferie – med god planlægning, lykkedes alting.

Mange nytårshilsner fra Charlotte

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account