Finder vejen tilbage til TOPPEN

AMIRA2

Efter Nordisk Mesterskab trak vi stikket lidt ud. Det var en helt fantastisk rejse Topper og jeg havde været på, og det har virkelig gået stærk.

Men ingen TOP heste kan holde sig på toppen hele tiden – det er simpelhen for hårdt, og man udvikler sig heller ikke så.
Så det var tilbage til grundridningen, få redet ryggen godt op og rund – vi kalder det bobbel-form.
AMIRA
amira5

DM  individuel
Men nu står der DM på programmet. Der er snart blot 1 uge til vi tager afsted til DM, så de sidste halvanden uge, er vi begyndt at vende Topper, så han kommer lidt op i konkurrenceholdning igen.

Det er jo ikke noget man gør fra den ene til den anden dag, det er noget man bygger stille og roligt op igen, da det gerne skulle passe med at vi topper præcis på de 3 dage, hvor DM går.
Det i sig selv er ikke altid lige nemt, for man skal hele tiden være meget obs på, at vi ikke topper lige inden DM dagene eller vi først rammer toppen efter DM.
Det kræver virkelig, at du kender både din pony rigtigt godt, men også din træner kender både en selv og din pony, lige så godt som dig selv ellers kan det virkelig være svært.
Men her kender vi hinanden rigtigt godt, vi kører til Lisbet 1 gang om ugen i de roligere perioder, og de sidste 2-3 ugers tid inden et stævne, kører vi mellem 2-3 gange om ugen –  alt efter, hvordan det hele går, hvis han er der, hvor han skal være, så kører vi bare 2 gange, og hvis vi lige mangler et eller andet køre vi 1 gang mere.
Ind til videre har 2 gange været nok, men her den sidste halvanden uges tid kører vi altid hver anden dag, så vi er 100% sikker på at sidder på fingerspidserne.

Ugen hvor vi tager afsted
Den uge hvor vi tager afsted, bruger jeg meget tid på at lukke mig inde i min lille skal. Det betyder, at jeg lukker alt ude, fokusere 100% på DM, programmerne jeg skal ride, på alle de små detaljer osv osv.

Alt udstyr skal også tjekkes efter, om det hele er klar, vasket osv. Derefter skal der jo pakkes.

AMIRA3
AMIRA4

DM rykket
DM skulle havet holdt på Vallensbæk, men pga. sygdom har de sagt fra, og heldigvis stod Hovgaard klar med dørene åben, til at modtage endnu et DM som de også gjorde sidste år, og det er vi da utrolig glade for.

Det krævede bare, at vi lige skulle hurtigt ud og finde noget overnatning, for det var ikke nødvendigt før.  Andre har travl med både at aflyse overnatning og finde nyt igen, men os hestemennesker tager det med et smil på læben, der skal meget mere til at få os stresset.

Jeg glæder mig rigtigt rigtigt meget til at møde dem alle sammen igen fra NM, vi havde det så vild hyggeligt, og det ved jeg vi også får til DM.

Det næste Blogindlæg vil komme efter DM, hvor jeg vil skrive om hvordan det er gået, og om vi kunne toppe lige på de rigtigt dage igen.

Efter DM individuel går der kun 3 uger, så hedder det DM hold.

Det vil jeg snakke meget mere om næste gang.

Hilsen Amira Aasted

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account