Har du hørt det? Valegro skal pensioneres

Den smukke og utroligt dygtige Valegro, der hjemme hos Carl Hester er bedre kendt som ’Blueberry’ går på pension efter for anden gang at have vundet guld ved OL

152698_bc_14__bc13955Om det er en trist nyhed for sporten eller en dejlig nyhed for Valegro og alle konkurrenterne, vil vi lade være op til jer at bedømme. Valegro vil ikke blive startet i flere konkurrencer og officielt takker han af, ved det store hesteshow Olympia i London den 13.-19. december.

Charlotte Dujardins dygtige træner, Carl Hester, fortæller:

– Den gode gamle energiske Valegro er tilbage, og det er sådan vi gerne vil have at folk husker ham. Charlotte behøver ikke at blive bedømt på ham igen. De har intet tilbage at bevise.

Selvom Valegro ikke skal vises på konkurrencebanerne mere, betyder det dog (heldigvis) ikke at han helt holder op med at ride. Han vil stadig deltage i udvalgte arrangementer i forbindelse med shows og opvisninger – desuden har vi hørt en fugl pippe om at Charlottes store drøm, er at han skal være foran hestevognen, når hun en dag – måske i en nær fremtid – skal giftes.

/Ridehesten.com

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account