Har du et problem, et ønske eller bare brug for råd?

Har du et problem, et ønske eller bare brug for råd?

Ridehesten Juniors faste blogger Line Hermann Hass, der selv er professionel top-rytter, giver hver uge gode råd til den daglige træning derhjemme. Nu er det muligt at stille Line et spørgsmål, hvis du har noget du kunne tænke dig, at Line besvarede!

Så har du et problem, noget du har undret dig over eller andet som du kunne ønske svar på – så tøv ikke med at skrive til os enten via Facebook eller mail: cli@wiegaarden.dk

Hvem er Line?

” Jeg har redet hele mit liv og har arbejdet som professionel rytter i en del år.  I dag har jeg tre dressurheste, som jeg til daglig rider og træner på Holmegården.

Min ene hest er Tarsan, som er 11 år gammel. Jeg købte ham, da han var 4 år, og sommeren 2016 red vi vores første Danmarksmesterskab på Broholm, hvor vi blev nr. 13.

Derudover har jeg to unge heste, Stevie og Saree som begge er 6 år. Dem glæder jeg mig til at uddanne, så de forhåbentlig også en dag kan gå Grand Prix. Udover at ride mine heste underviser jeg på Holmegården med et særlig fokus på ponyryttere”.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account