Har du et problem, et ønske eller bare brug for råd?

151924_tbn_01_tbn_7388

Ridehesten Juniors faste blogger Line Hermann Hass, der selv er professionel top-rytter, giver hver uge gode råd til den daglige træning derhjemme. Nu er det muligt at stille Line et spørgsmål, hvis du har noget du kunne tænke dig, at Line besvarede!

Så har du et problem, noget du har undret dig over eller andet som du kunne ønske svar på – så tøv ikke med at skrive til os enten via Facebook eller mail: tbn@wiegaarden.dk

Hvem er Line?

“Jeg er 29 år gammel og har redet, siden jeg var 5 år gammel. Jeg startede med at gå på rideskole på Holmegårdens Rideklub, og idag har jeg 3 dressurheste, som jeg til daglig rider og træner på Holmegården. Min ene hest er Westergårdens Tarsan, som er 10 år gammel. Jeg købte ham da han var 4 år, og vi har netop i år redet vores første Danmarksmesterskab på Broholm, hvor vi blev nr. 15. Derudover har jeg to unge heste, Don Stevie Ø og Enggårds Saree som begge er 5 år. Dem glæder jeg mig til at uddanne, så de forhåbentlig også en dag kan gå Grand Prix.

Udover at ride mine heste, underviser jeg til dagligt på Holmegården. Jeg underviser på alle niveauer – både heste og ponyer. Jeg elsker at uddanne heste og ryttere og bruger rigtig meget af min tid på rideskolen hver dag”.

 

152119_abo_04__ab22186

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account