Helgstrand slår dørene op i Florida

Helgstrand6

Helgstrand Dressage tager hul på et spændende nyt kapitel, når de den første december slår dørene op til en ny afdeling i Florida

Andreas Helgstrand satsede stort og startede Helgstrand Dressage op i 2009. Det er siden lykkedes at gøre virksomheden til en særdeles anerkendt dressurstald i Europa. Nu tager de skridtet videre og starter en filial op i Wellington Florida. Florida er et sandt dressurmekka, og mange topryttere fra hele verdenen træner i vintermånederne i Florida, hvor der er en tætpakket stævnekalender.

Den 1. december 2017 slår Helgstrand dørene op til den nye afdeling, der har plads til 40 heste.

Helgstrand5

Ulf Möller står for driften

Det er godt et år siden Andreas Helgstrand ansatte tyske Dr. Ulf Möller, der skal stå for driften af den amerikanske afdeling. Dr. Ulf Möller og han hustru Eva Möller, der begge har vundet guld ved UVM to gange, har været ansat hos Hof Kasselmann i Hagen i 19 år, inden de tog springet til Helgstrand Dressage. Ulf Möller er uddannet dyrlæge og har en enorm erfaring som succesfuld dressurrytter såvel som stævnearrangør og salgschef hos Kasselmann (og Performance Sales International) og bidrager således med en meget stærk profil til Helgstrand Dressage, hvor hans primære job bliver at opstarte en ny salgsstald i Florida og desuden spotte de mest lovende dressurheste i verden.

Helgstrand4

Helgstrand-heste flyver over Atlanten

Tyve Helgstrand-heste tager turen over Atlanten, når den nye stald åbner. Med et primært fokus på salg vil der være et udvalg af unge, lidt ældre og selvfølgelig lærermestre til de mange nye kunder. Der vil samtidig være plads til en række træningskunder og deres heste på stedet.

Sammen med Ulf Möller tager to Helgstrand ryttere med til Florida, det bliver australske Simone Pearce og tyske Hannes Lütt. Og selvfølgelig en groom.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account