Herning Horseshow i fuld gang!

Herning Horseshow 2017

Herning Horseshow er nu i fuld gang og det tegner til at blive nogle helt forrygende dage i hestenes tegn!

Kom med til Herning!

Her ved Herning Horseshow er der gang i den allerede fra morgenstunden af, så hvis du vil have det hele med, må du tidligt op! Men frygt ej, selv hvis du ikke er et ultimativt a-menneske, er der stadig masser af oplevelser klar til dig i Herning. Hvis du ikke allerede har købt billet så se at få det gjort for du vil ikke gå glip af alt det gode!

Skærmbillede 2017-03-10 kl. 09.18.37

Hingstekåring

Det som det hele handler om. Ved Hingstekåringen i herning er der i år udtaget 49 hingste, 20 springbetonede hingste og 29 dressurbetonede. De springbetonede hingste blev i onsdags løssprunget for første gang her i herning, de unge hingste klarede opgaven godt, og flere sprang med høj kvalitet. Hvis i gerne vil se de fine hingste under løsspringning er det mulighed for det igen idag, hvor hingstene bliver løssprunget for anden gang i Hal M.
I går blev alle hingstene fremvist på fast bund, hvilket vil sige at de bliver fremvist på et fast, eller “hårdt” underlag.

Skærmbillede 2017-03-10 kl. 09.20.44

Konkurrenceklasserne

Også  konkurrenceklasserne er i fuld gang her i herning, og det er ikke uden spænding! En del ryttere har været igennem banerne både onsdag og torsdag, og første klasse i dag er allerede godt igang. Feltet i år er utrolig stærkt, og en del topryttere har fundet vejen til herning, blandt andet den svenske OL-sølvvinder Peder Fredricson der så sent som i går aftes sejrede i CSI3* i Jyske Ban Boxen.

Skærmbillede 2017-03-10 kl. 09.38.03

Hvad sker der i Herning i dag?

Det bliver særdeles interessant, når de 3-årige springbetonede hingste skal testes i deres glansdisciplin: løsspringning inde i Equsana Arena fra kl. 11.30. Herefter skal dressurhingstene vises løse, og springhingstene longeres, så der er fuldt kåringsprogram inde i hallen fra middag til aften. 
Der vil også være mulighed for at opleve både dressur og springklasser i Boxen i dag – først med GP-Dressur og derefter anden kvalifikation til lørdagens GP-Springning. Du kan selvfølgelig også opleve den kæmpestore messe med ALT til hest og rytter og gå endelig ikke glip af aftenens Gallashow i Boxen – husk og få købt billetter!

 

Alt det og meget mere kan du opleve i dag, fredag ved Herning Horseshow – Vi Ses!

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account