Hvad er ECCO Cup?

Det har altid ligget ECCO på sinde at støtte op omkring unge, der gennem deres sport udviser målrettethed, engagement og dedikation. Derfor er formålet med ECCO Cup’en at fremme den danske ungdomselite indenfor dressursporten, således ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau. ECCO Cup strækker sig fra kategori II ponyer til ECCO U25 Grand Prix og understøtter dermed de unge talenters rytterkarriere i et kontinuerligt forløb.

ECCO blev stiftet i 1963 og er i dag et af verdens førende sko-brands samt en af verdens største producenter af læder til andre luksusmærker. Virksomheden bygger sin succes på kvalitet og innovativ teknologi kombineret med en skandinavisk designfilosofi om funktionalitet og enkelhed. ECCO driver og ejer som en af de få i branchen hele sin værdikæde med egne garverier, skofabrikker og butikker. Det giver fuld kontrol over kvaliteten i produkter og produktionsforhold. ECCO har 19.500 ansatte, og produkterne sælges fra 1.100 ECCO-butikker samt 14.000 øvrige salgssteder i 85 lande. ECCO solgte i 2012 over 20 millioner par sko med en omsætning på DKK 8 mia. og et overskud før skat på DKK 1,1 mia.

Kvalificeret til finalerunderne for pony kat. I, juniorer og YR er de 15 ekvipager og for pony kat. II de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. Dog skal man have redet andendagens finale ved minimum to af kvalifikationsstævnerne.
Kvalificeret til U25 finalerunden er de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de 3 kvalifikationsrunder.

Se meget mere om bestemmelserne for 2017 HER

/DRF

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account