Jaaa! Smølferne på sølvkurs

soelv1
img_1017

I dag stod den på finaleridning ved DRF-mesterskaberne for hold… Smølfeholdet fra Vallensbæk
rideklub med juniorblogger Caroline Mogensen, lå på en andenplads efter den indledende runde. Læs hvordan det gik her.

Caroline fortæller…

I går har Michaela og Victoria redet – det gik vildt godt! De havde begge en rigtig god tur til henholdsvis 70,292% og 73,821%, så vi er meget tilfredse. Dermed var vi videre til finalen i dag, hvor vi alle sammen skulle ride det program vi har redet de andre dage.

Inden finalen begyndte, lå vi til sølv…

img_4960Jeg trænede bare i går ved min underviser Louise. Design var rigtig fin. Vi øvede lidt overgange og at hun var afslappet. Fredag aften var der fællesspisning og underholdning, hvilket var rigtig hyggeligt. Vi vandt dog ikke noget, men det vigtigste var også, at vi havde en god aften.

Vi gik lidt tidligt i seng, så vi kunne være friske og klar til søndagens finale. Vi var spændte på, om vi kunne holde vores sølvmedalje hjemme. Os piger har haft en vildt hyggelig weekend og har glædet os til at ride finale, inden vi igen skal hjem, trætte efter en dejlig og sjov weekend.

Endelig finaledag! 

I dag var det så endelig finale dag. Vi var alle meget spændte, men vi var klar på opgaven.

Benedikte, vores LA4-rytter, havde en meget bedre tur end i fredags uden de store fejl, men hun red alligevel kun til 65,886%

Michaela, vores PRI rytter, havde et super flot program – der var ikke særlig meget at komme efter, men dommerne var igen meget fedtede med pointene, synes vi og hun red ”kun” til 69,958%.

Jeg red selv PRT og havde en meget bedre tur end i fredags! Der var kun et par små fejl. Jeg red til 69,273% med en rigtig stor dommeruenighed. Jeg nød virkelig turen i dag. Jeg havde overskud til at smile og bare nyde det, fordi jeg ved, det er et af de sidste stævner med Design. Det er vildt svært at tænke på, at det snart er slut, men jeg nyder det bare lige nu, og så tager vi afsked når det kommer.

Victoria, vores PRM rytter, havde også et vildt godt program. Jeg har aldrig set et så godt program! Men ak… dommerne syntes åbenbart ikke det var så godt som alle os andre. Hun red dog til 71,138%. Stadig vildt flot, men vi havde håbet på og regnet med lidt mere.

img_3527

Samlet vandt vi sølv. Det var bare vildt fedt at vi kunne holde vores sølvmedalje hjemme! Det var også vildt dejligt, at komme tilbage på stævnebanerne og fortsætte hvor vi slap sidst.

Alt i alt har det været en MEGA hyggelig weekend med dejligt selvskab og massere af sjov. Design har som altid været en stjerne at have med og hun nyder det altid i fulde drag. Det er fantastisk at have en pony, der godt kan lide at være til stævne og er så rolig omkring det hele.

 Mini-ferie til Design

Design skal bare have fri nu her i starten af næste uge, inden vi går i gang igen. Der er jo kun få stævner tilbage som ponyrytter.

img_1016
– Caroline Mogensen:-) 

 

 

 

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account