Nu er det jul på Vilhelmsborg

Selvom kalenderen stadig siger november, så åbner Vilhelmsborg i denne weekend dørene for den første del af det traditionsrige 4 uger lange Christmas Show 

Danish Derby Horse Shows inviterer endnu engang hestene velkommen på Vilhelmsborg til deres populære C-stævne, hvor der rides i 4 dage fra LB1 til MA med næsten 1600 startende. AB Rideudstyr Christmas Show Warm Up for hest startede d. 17 november og løber af stabelen helt til d. 20 november.

Det er et af landets største c- spring stævne for heste og det er der en grund til. Stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MA. Vilhelsmborg præsenterer ordnet forhold, engageret hjælper, officials og sponsorer, der sørge for at alle får den bedst mulige tur i den flotte pyntet hal på Vilhelmsborg

Christmas Show Warm Up giver mange ryttere på forskellige niveauer, muligheden for at deltage i et stort stævne, afholdt under professionelle rammer, og som på mange måder er en tro kopi af det store Christmas Show.

Læs mere her

Juletid for ponyerne
I næste uge vil der være AB Rideudstyr Christmas Show Warm Up for ponyer. I år bydes der velkommen til 500 ponyryttere og 700 ponyer der tilsammen udgøre de godt 2.200 starter. Christmas Warm Up for pony starter d. 21. november til d. 26. november 2017.

Herefter er der LånLet Baltic Cup finale fra d. 30 november til d. 3 december. Igen i år afholdes finalen i Nordens største ungdomsturnering som en del af Christmas Show på Vilhelmsborg. Baltic Cup er Skandinaviens største ungdomstunering i springning for Pony, children, junior og U25 rytter. 300 ponyer fra Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Polen kæmper om det eftertragtede Baltic cup Trophy.

Og så blev det endelig jul
Danish Derby Horse Shows præsenterer for 13. gang LånLet Danish Christmas Show. Traditionen tro byder Christmas Show på 6 dage med noget af det bedste springning på dansk grund, og hvor det hele kulminerer lørdag d. 9 december, hvor der fejres juleaften i festlige rammer med minikoncert, speedklasser og Grand Prix. Mere end 600 ekvipager bydes velkommen på banen, og over 17.000 besøgende gæster Christmas Show i de 3 uger, hvor der afvikles Warm Up, Baltic Cup og Christmas Show. Den fjerde og største del af Christmas Show finder sted d. 5-10 december på Vilhelmsborg.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account