Juniorblogger Caroline B. Mogensen hædret for sine præstationer

Caroline B. Mogensen_ImageResizer

107 sportsudøvere fra Koldings klubber blev lørdag hædret på Koldinghus for deres præstationer i 2016 og ponyrytter Caroline B. Mogensen blev hædret for sine flotte præstationer

Det er en fast tradition i Kolding kommune, at sportsudøvere fra kommunens mange foreninger og klubber samles en gang om året og hædres for deres præstationer. I lørdags var både danmarksmestre, europamestre, verdensmestre og landsholdsdebutanter samlet i Riddersalen på Koldinghus. Her fik de nogle ord med på vejen fra borgmester Jørn Pedersen(V), formand for fritidsrådet, Alice Nissen, og formand for Kolding Idrætsråd, Claus Warming. Sportsudøverne blev ligeledes præmieret med et flot gavekort.

Ponyrytter Caroline B. Mogensen blev hædret for sine flotte præstationer i 2016. Det var Carolines sidste år som ponyrytter, og man må i den grad sige, at hun har klaret det godt. I 2016 kunne hun nemlig føje flere sejre til CV´et – blandt andet NM for hold og NM sølv individuelt.

Caroline er også juniorblogger for Ridehestenjunior.dk. Du kan se flere blogindlæg HER

Caroline var dog ikke den eneste rytter, der blev hædret i Koldinghus, og Malene Ebbesen blev hædret for sine præstationer – NM for hold, senior, dressur.

Begge ryttere er fra Kolding Rideklub

/jv.dk

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account