Kæmpe Christmas Show bringer juleglæden til hestesporten (video)

Chriss

Christmas Show Warm up ruller i denne uge af stablen for heste, og det store stævne fortsætter næsten helt til jul, hvor Vilhelmsborg lægger hus til det traditionsrige event

Med glitrende juletræer i loftet, varme vafler i hånden og flot ridesport på banen åbnede det traditionsrige 4 uger lange Christmas Show på Vilhelmsborg i weekenden. Stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MA. Vilhelsmborg præsenterer som altid gode forhold, engagerede hjælpere, officials og sponsorer, som til sammen arbejder for at alle deltagere får den bedst mulige tur i løbet af det 4 uger lange stævne.

– I alt på de her 4 uger har vi 6800 starter og 2100 forskellige heste til start. Det gør Christmas Show til noget helt unikt, og der er ikke noget større af sin art nogen steder i hele Europa, siger Casper Cassøe, stævneleder.

Hovedsponsor for andet år i træk for Christmas Show er AB Rideudstyr.

Christma

Christmas Show ender med et brag af en julefest d. 9 december til LånLet Danish Christmas Show, hvor der fejres hestesportens juleaften i festlige rammer med minikoncert, speedklasser og Grand Prix.

Læs mere her.

Se Ridehestens stemningsvideo med interview fra rytter, standlejer og Casper Cassøe fra lørdagens Christmas Show Warm up for hest:

Ridehestens fotografer er tilstede til hele Christmas Show. Se flere billeder på Ridehesten.com.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account