Hvad kan rideskolen gøre for konditionen?

Rideskolerne kan med stor fordel skabe noget mere fokus på rytterne. De kan enten være formidlere til rytterne med de fordele, det kan have, at træne målrettede tillægsøvelser til deres ridning. De kan også vælge at arrangere fællestræning

Tænk, hvis der kunne skabes fælles træningshold med tillægstræning til rytternes ridning. Så ville der være et endnu større liv på kryds og tværs på rideskolen, hvor nogle skal til ridning, og andre skal ordne stalden, lave styrkeøvelser eller løbe en tur.

– Det er på ingen måde min mening, at der skal tages fokus fra rideskolernes fagområde, ponyerne, hestene og ridningen. Min tanke er, at rideskolerne kan være med til at få skabt mere fokus på rytterne og alle de udviklingsmuligheder, de har, ved træning af kondition og tillægsøvelser. Således kan rytterne få endnu mere glæde sammen med deres ponyer eller heste og få skabt nogle gode fundamenter til udvikling, uanset alder, ridedisciplin, og hvilket niveau ridningen dyrkes på, fortæller træner og coach Lars Mars Johansen.

Læs meget mere i denne måneds udgave af magasinet Ridehesten, hvor du kan få tips til konditionstræning og meget mere

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account