’Knæk Cancer’ i Birgittelyst var en kæmpe succes!

img_555line-c-338

Det var den 19-årige Line Carlsen der stod bag arrangementet i weekenden sammen med de tre ildsjæle Dorthe Krog Stigsen, Katrine Krog Stigsen og Nanna Krog Stigsen. Line har selv haft kræft helt inde på livet og derfor var weekendens arrangement.

Da jeg var blot 13 måneder blev jeg ramt af Leukæmi, hvorefter jeg gennemgik en 2 årig lang behandling før jeg var helbredt. Som følger fik jeg nedsat hørelse og en ansigtslammelse, som i mange år har præget min selvtillid og selvværd negativt, fortæller Line Carlsen til Ridehesten Junior.

Den 29. oktober er der igen stor indsamling på TV2, hvor der afholdes ’Knæk Cancer’-show. Her ville Line bidrage så godt hun kan, og blandt andet derfor var det en særdeles vigtig begivenhed, der blev afholdt her i weekenden.

Eftersom Line går meget op i heste og, så har hun i samarbejde med rideklubben Birgittelyst Rideklub, Viborg, planlagt et træningsstævne søndag d. 25. september, hvor halvdelen af overskuddet går til Lines indsamling. Træningsstævnet forløber både i dressur og springning.

I alt var der hele 174 starter med til træningsstævnet, og det betød, at der blev samlet hele 8.175 kr. ind ved arrangementet.

Line Carlsen med en af de flotte 'Knæk Cancer'-rosetter

img_49line-c918

TV2 var desuden til stede og lavede et stort indslag om Line og hendes indsamling ved stævnet. Derudover var der opvisningsshow sidst på formiddagen af to unge ryttere: Julie Ladefoged Loldrup og Camilla Schak Nielsen, der begge har deltaget ved DM for ponyer.

Se resultater fra stævnet her.

Alle billeder er taget af fotograf Benjamin Christensen, der ligeledes holder copyright. Hvis du ønsker, at se flere billeder eller købe billeder fra stævnet – så kan du finde dem på Benjamin Christensen Foto

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account