Kom bag om Sabrina

Hej Bloggen

Til nye som gamle trofaste følgere har jeg valgt at skrive en lille opdatering, på hvem jeg er og hvilke heste/ ponyer jeg arbejder og træner med i min hverdag Jeg hedder Sabrina og er 27 år. jeg kommer fra Odense. Jeg står bag bloggen: Sabrinas Horseteam på både facebook, instagram, Ridehesten Junior og Youtube.

Sabrina forside

Hvad har jeg opnået i ridesporten?
I ridesporten har jeg sammen med fjordhesten Mette Kildevej to titler bag os som Fynsmester i ridebanespringning inden for fjordheste regi, i årene 2013 og 2014 samt vinder af en enkelt springcup i 2015 samt blevet nr. fire til stilspringning på Det Fynske Dyrskue i Odense.

Hvad er mit næste mål?
Mit næste mål inden for ridesporten er at komme og til at starte DM med Mette i ridebanespringning inden for fjordhesteregi, men også at lære en masse nyt og få ny viden og erfaring i arbejdet med hestene, som jeg kan tage med mig i rygsækken.

Min hverdag?
I min hverdag bruger jeg det meste af min tid ved hestene. Det har givet mig mange gode stunder, og vi har haft både op og nedture og alt hvad der nu hører til, når man har med heste at gøre. Ud over det, ligger min tid også ved familie og venner samt videreuddannelse, inden for mit arbejdsområde i det pædagogiske fag.

Undervisning:
Jeg modtager ugentlig dressurundervisning ved dressurrytter Charlotte Johansen samt springundervisning ved springrytter og berider: Morten Grøftehauge på Fyns rideklub.

Det at kunne træne og arbejde med heste har altid været en drøm for mig –og selvom der aldrig har været pengene til egen hest, er min drøm alligevel gået i opfyldelse. Jeg har de sidste mange år haft æren af at træne andres heste og ponyer. Det har givet mig rigtig meget som rytter, og jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget det betyder for mig

Jeg træner inden for disciplinerne: dressur, spring, horsemanship, agility, tur og miljø træning.

Lige i øjeblikket er jeg så heldig at træne 7 skønne heste ugentlig – unge som gamle heste. Nogle har jeg på fuld tid andre kun nogle dage om ugen.

Sabrina Mette

Mette

Race: Fjordhest

Alder: 16 år.

Ynglings-disciplin: springning og turridning.

Jeg har mette med til både undervisning, kurser, stævner og dyrskue.

Sabrina prinsessen

 Prinsessen

Race: Welsh Mountain pony

Alder:  over 20 år.

Ynglings-disciplin: springning og agility

Prinsessen går med pigerne i ponyteamet to dage om ugen. Derudover tager jeg hende med på kurser.

 

Sabrina Nemo

Nemo

Race: Pinto

Alder:  12 år

Ynglings-disciplin: dressur

Fra i næste uge skal jeg ikke længere træne med Nemo. En af pigerne fra stalden har fået æren af at træne ham sammen med min veninde Charlotte. Jeg har været glad for Nemo i den tid, jeg har trænet med ham, men er også glad for, at jeg nu kan give ham videre til Mie som jeg ved vil passe rigtig godt på ham sammen med Charlotte. 

Sabrina CP

CP

Race: Dansk Varmblod

Alder:  7 år

Ynglings-disciplin: springning og horsemanship

Sabrina Cannon

Cannon

Race: Dansk varmblod

Alder:  20  år

Yndlings-disciplin: springning og dressur

Sabrina Jaitse

Jaitse

Race: Frieser

Alder:  6 år

Ynglings-disciplin: dressur og horsemanship

Jaitse er under tilridning

Sabrina Amadeus

Amadeus

Race: Haflinger

Alder:  6 år

Ynglings-disciplin: agility

Amadeus er under tilridning

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account