Lav en god salgsannonce

Du skal til at sælge din hest, men hvordan laver du den bedste salgsannonce?

Sådan laver du en god salgsannonce:

Hold teksten kort og kontant, beskriv hestens bygning, bevægelse og temperament, samt uddannelse og evt. resultater . Fortæl gerne, hvis der er foretaget handelsundersøgelse og røntgen, men lad køber selv om at konkludere på resultaterne. Husk at åbenhed er lig med troværdighed. Husk en annonce på Ridehesten.com også vises på den engelske side Horseupdate.com, hvorfor det er en god idé at lave en salgstekst på engelsk, så udenlandske kunder også kan læse den.

Fotos

Opstillingsfoto: Vælg en naturlig og neutral baggrund, hvor hesten står på et plant underlag. Fotografen bør stå vinkelret på hesten, og så kan du bruge et spejl eller lignende til at få hesten til at hvævle halsen og spidse ørerne.
Ridebilleder: Fang det rette moment, hvor hesten øger sine gangarter med bagbenene inde under kroppen og forparten kommer op af jorden. Rytteren har pudset støvlerne og er i neutral påklædning.
Husk at du frit kan vælge billeder af din hest i Ridehesten.coms store fotodatabase, når du opretter din annonce på Ridehesten.com

Video

Vær gerne alene på banen med hesten, når den filmes, så andre ekvipager og lignende ikke fjerner fokus. Hav  også hesten tæt nok på, til at køber kan se hesten tydeligt. Den færdige video bør være kort, men vise hesten i alle tre gangarter – klip evt. de bedste øjeblikke sammen, men ikke for mange klip, da det kan virke utroværdigt.

Sociale medier

Når du har oprettet din salgsannone i Ridehesten.coms hestesalgsdatabase, kan du sagtens gøre gratis reklame for den ved f.eks. at dele et link til annoncen på Facebook, så endnu flere ser annoncen.

I denne måneds udgave af magasinet Ridehesten finder du endnu flere gode råd, når du skal købe eller sælge hest. Ligesom du kan læse om flere succeshistorier.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account