Lyder et sponsorat på 30.000 kr. til dig og din hest interessant?

Konkurrencen om at vinde et sponsorat fra Pavo, Equalityline og Kingsland er stadig i fuld gang. Du kan vinde et sponsorat på intet mindre end 30.000 kr.! Lad dig her inspirere lidt af hvordan Karoline Dreyer Kattenhøj gør i konkurrencen.

Karoline Dreyer Kattenhøj

“Dagens outfit: Kingsland Semba-ridebukser, tan-farvet læderbælte. HV-polo rullekrave og min Kingsland vintervest.
Super lækkert outfit til de her lidt koldere efterårsaftner.
Demi havde nemlig sin første springtime nogensinde og efter denne, skulle han selvfølgelig forkæles med alle hans tilskudsprodukter fra PAVO. Nye udfordringer kræver nemlig noget nyt af muskelgrupper, som måske normalt ikke bliver brugt. Derfor er det super vigtigt at få en ordenligt restitution!”

“Wow! Jeg er målløs over Kingslands nye vinterkollektion!
Så for at fejre de endnu engang har fået skabt en fuldkommen fejlfri og ekstraordinær kollektion, har jeg lavet en collage af deres udstyr fra forrige kollektion! (Kunne jo være så heldig, at det kom på tilbud 😉 )
Jeg overvejer selv kraftigt at klikke stævnetrøjen hjem, som vil være perfekt til de kolde vinterstævner!”

14454692_986198754841073_1131247989_n

“Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er kæmpe fan af min brune Kingsland Dressage Elite-stævnejakke som udover, at fremhæve min talje og andre feminine træk, også er lavet i det lækreste italianske uld med velour – og Swarovski-deltaljer. At den er lavet i uld er et must for mig, idet min scoliose forlanger, at min ryg og lænd bliver holdt varm i selv de koldeste perioder.
Dog kan jakken sagtens også bruges i de varme måneder, da jakken ligeledes transporterer sved, fugt osv. væk fra kroppen, så man undgår overophedning.

Alt i alt er Kingsland Dressage-stævnejakker et ‘must have’ for den kræsne rytter, som elsker, når der lige er kælet lidt ekstra for detaljerne!”

Ridehesten Junior sætter fokus på en ny deltager i konkurrencen – skal det være dig næste gang? Husk jævnligt at opdatere din profilside og fortæl, hvordan du allerede bruger produkterne fra Pavo, Kingsland og Equalityline i din hverdag! Så hjælper vi med at promovere dig og din pony/hest!

Opret en profil på Ridehesten Junior og deltag i konkurrencen om at vinde et sponsorat! Læs meget mere om deltagelse og betingelser lige her.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account